Snel, netjes en vriendelijk

De kalender was netjes verpakt en snel geleverd.

snel geleverd

Supersnel geleverd en betaling achteraf mogelijk.

Bestellung, Lieferung und Ware passt!

Alles OK. Für die beim Transport leicht beschädigte Verpackung können Sie nichts. Ware ist aber OK!

Goede en redelijk snelle service , zoals het hoort !

Goede service !!!

snelle levering.

Kalender zag er prima uit.

Zie hierboven

Alles goed , heel mooi

Zoals afgesproken

Vlotte afhandeling

Nadat het bij het versturen de 1ste keer fout ging bij de bezorger werden, nadat ze opnieuw waren aangemeld, de volgende dag netjes ingepakt afgeleverd.

Mooi uitgebreid aanbod

Kalenderwinkel.nl heeft uitgebreid aanbod aan kalenders en een hele goede service!

Top webwinkel

Overzichtelijk site en snelle levering

der Kalender ist sehr schön

absolut negativ. der betrag wurde am 30.11.2021 per paypal bezahlt und am 06.12.2021 angemahnt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer snelle verzending TOP

Zeer snelle verzending . De bestelling verliep ook vlot en Top

Ervaring is heel goed

Alles wie gewünscht

Kalender wurde schnell versendet und ist auch sehr gut verpackt gewesen,gerne wieder

Alles is uitstekend verlopen

besteld en de volgende dag werd het al bezorgd!!

Ik had er nog nooit van gehoord maar ik kwam op jullie website en heb de agenda/kalender besteld en (toch altijd een beetje spannend) en werd de kalender de volgende dag bezorgd. Ga het zeker de volgende keer weer zo doen. :)

Heel snel, heel mooi en heel voordelig

Zowel de bestelde kalender als de agenda waren binnen twee dagen goed verpakt aangekomen. Mooie spullen voor een aantrekkelijke prijs.

Een prachtige kalender snel en volgens afspraak bezorgd.

Wat veel keus op de website, ik kon haast niet kiezen welke kalender ik zou nemen , de een is al mooier dan de andere. Ik was uitgeweken naar de kalenderwinkel vanwege corona maar ik weet nu al dat ik volgend jaar mijn nieuwe kalender weer hier ga bestellen !

Keurige en snelle levering.

Verrassend mooie puzzels, voor deze knusse (binnen)tijd van het jaar.

I recommend

reliability, communication with the store

Wow...1 december kalender besteld , volgende dag bezorgd bij jarig neefje ...Let wel : coronatijd én vlak voor Sinterklaas !!!! Dank is groot...

excellentes photos et présentation

Je suis très satisfaite de ce calendrier

Ruim assortiment produkten, snelle en hulpzame response bij vragen

Voor het zoeken van een kalender voor 2022 heeft kalenderwinkel.nl een verrassend groot assortiment. Dat is op de site bovendien inzichtelijk in kategorien ingedeeld wat het zoeken, vergelijken, en uiteindelijke keuze makkelijk maakt. De kalenderwinkel presteert buitengewoon goed en alert in kommunikatie. In dit geval dreigde door een hic up bij post.nl (althans volgens de statusmelding bij track&trace) een vertraging op te treden in de levering. Dat via een chat gemeld bij de winkel. Binnen een paar uur persoonlijke emailresponse terug ontvangen, met uitleg en akties van hen om het verzendproces opnieuw te aktiveren. Hierdoor levering binnen de aangegeven tijd. Zeer tevreden over het produkt en (uiteindelijk) het bestelproces.

Positief

Spijtig dat de weekagenda's er dit jaar niet bij zijn. Voor de rest is alles Ok.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde