Goede producten voor een goede prijs!

Besteld, netjes op de hoogte gehouden en snel in huis. Zeker aan te bevelen!

Mooie kalender

ruime keuze

mooie foto's

Nvt

Heel tevreden 10 op 10

Ik werd op verschillende tijdstippen op de hoogte gehouden van mijn verzending waarvoor Dank. De kalenders waren heel mooi verpakt voor verzending en zijn ongeschonden toegekomen DankU. De kalender gaat een heel jaar mooi hangen in mijn living, de puppy kalender is een geschenkje voor een goede collega van mij die in januari een puppy gaat hebben, ik ga jullie zeker aanbevelen. Verder wens ik jullie Prettige Feestdagen en één Gezond en Vreudevol 2022. MVG Paula en haar hondje Baziel.

prima!

Prima produkt, prima levering.

i

Prima geregeld goed verzorgd en mooie kalenders en agenda .

Hele snelle service

Besteld en het product heel snel in huis. Fijn dat ik achteraf kon betalen.

Snelle levering en keurig ingepakt

Leuke site en makkelijk te bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en alles netjes in doos aangeleverd.

Ruime keus, vlotte bestelling en levering!

cijfer 10 uitstekend

opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd

Op tijd en correct geleverd

Correcte levering van het gekochte product. Mooie kalender. Top!

altijd mooie kalenders

Altijd mooie kalender te vinden hier, voor een goede prijs en vlotte service, ik kom elk jaar weer terug :)

Prima product en snel geleverd

Veel keuze aan mooie kalenders

Makkelijk proces op internet. Bezorging duurde wel wat langer en werd 2 x verschoven.

Duidelijker aangeven dat de korting alleen voorleden(vaste klanten is ).

Zie antwoord korte zin.

Mooie kalender

Mooie kalender, goed verpakt en snelle levering

Ruime keuze

Mooie kalenders, het heeft alleen wat lang geduurd voor het thuis geleverd was. Dat vond ik een minpuntje. Een enorme keuze voor een mooie prijs.

loopt perfect

steeds weer zoals beloofd

Voldoet aan alle verwachtingen ; )

Prima en snelle service wat op de website staat klopt helemaal

Mooie foto kalenders

Ik heb 2 kalenders besteld en beiden zijn onbeschadigd bezorgd. Mooie foto’s (1x bruine labradors en 1x motoren). Bestelling ging voor 1 kalender via Bol, die kwam een dag later dan door Bol aangekondigd, maar dat kan aan de info van Bol liggen, of aan de drukte in deze decembermaand

Ik heb mijn bestelling geplaatst op 30 november en tot op heden 6 december niets ontvangen.

Ik vind het jammer maar mijn bestelling die ik op 30 november geplaatst heb, is nog altijd niet toegekomen. Door omstandigheden heb ik het pakje, gelukkig, latergoed ontvangen. Deze was prima verpakt. Daarvoor mijn dank! Vriendelijke groeten.

Vlot en snel!

Een kalender naar de VS laten sturen in een kerstverpakking. Een prettig contact, een vlotte afhandeling van een bedrijf dat met je meedenkt.

Prachtig produkt voor goede prijs en snel geleverd

Ik ben tevreden

Kon mooi volgen hoe of wat en wanneer.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde