Exact wat ik verwachtte, mooi op tijd bezorgd

Alles werd mooi op tijd geleverd. Ik bestel volgend jaar opnieuw al mijn kalenderdingen en puzzels hier.

Overzichtelijk en snel bezorgd

Mooie kaarten, niet duur!

Heel tevreden! Kwaliteit, niet duur, snelle verzending! TOP! Ga zo door!!

Sfeervolle kleurrijke agenda!

Mooie lay out, ideaal voor pen en het schrijven tussen de tekeningen van M. Bastin! Past perfect in de handtas, handig.

Prima eerste ervaring

Zeer mooie kalender en snel geleverd.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen.

Bestelling snel in huis. Goede kwaliteit.

Heb mijn keuze direct gevonden en twee dagen later was het al toegekomen

Schnell und alles gut verpackt.... Immer wieder!

Alles super Ware gut verpackt und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Op tijd goed ingepakt aangekomen.

De kalender was goed verpakt en is zonder beschadigingen aangekomen.

prima levering en product

prima levering en product

Topservice!

Goed verpakt en snelle levering ondanks de vertraging wegens drukte door coronavirus.

Goede service!

Bestelling gedaan vanuit portugal, Goede service en levering .

Mooi materiaal en een snelle service

Veel keuze en snel besteld zonder moeilijke inlog-gedoe Binnen 2 dagen geleverd ondanks de drukke tijd

betrouwbaar en snel

bestelling is netjes ingepakt en ik werd op de hoogte gehouden tijdens de afhandeling tot het in huis was.

Perfecte service

Snelle verzending en een snelle reactie op mijn mail, top!!

Leuke kalender

Leuke kalender. Makkelijk om te slaan

Snel en goed

Beste prijs snel gevonden, levering was ook vlot

zeer tevreden

vooral door de afhandeling en het opnieuw versturen van de bestelde kalender, die wegens een fout van de bestelling naar Kalenderwinkel retour gestuurd was. Er werd direct een nieuw exemplaar verzonden, wat precies op tijd afgeleverd werd.

Prima, snelle bezorging

Goed aanbod en goede service

Zeer tevreden !

De bestelling wordt netjes op tijd geleverd en in goede staat afgegeven.

Als je een bestelling doet, dan wordt de afgesproken afleverdatum ook gehaald. De bestelling wordt netjes onbeschadigd afgeleverd.

Zeer ruim assortiment tegen leuke prijzen

Veel leuk en ook heel veel verschillende kalenders en agenda's te koop. De verzending was zoals omschreven op de website. Kortom een fijne winkel om iets te kopen.

Uitstekend en geen wanklank werd gehoord.

Het is een kerstgeschenk aan mensen die Nederlandse, Engelse en Portugese wortels hebben. De kalender zal in Portugal dan ook de wand sieren.

Tevreden

Al eerder hier een verjaardags kalender hier besteld. Ruime keuze. Snel geleverd.

Bestelling supersnel uitgevoerd!

Kan niet beter.