Geweldig!!

De kalenders zijn mooi en worden goed verpakt verstuurd. Hierdoor zijn beschadigingen bijna niet mogelijk. Super service.

Heel snel en goed geleverd!

Ben blij met dit bedrijf, doet wat het belooft.

Al jaren een goede ervaring

Ik bestel al enige jaren een kalender en de service is prima

Prima.

Uitgebreid assortiment, snelle zorgvuldige levering.

Kalenderwinkel heeft een zeer uitgebreid assortiment. De kalender die ik bestelde werd snel geleverd, met een uitgebreide bezorgbegeleiding. Stevige verpakking. Helemaal goed.

Ik vond en kreeg wat ik zocht

Prima en snel bezorgd

Mooie kalender

Mooie kalender voor een passende prijs en dat alles snel verzonden

uitstekend

Kalender van goede kwaliteit

onmisbaar en ieder jaar weer ontzettend goed.

ontzettend goede ervaring en wil hem nooit missen, jaar voor jaar.de agenda hoort in huis bij mij.

Prima.

Ik had een grotere bestelling en het moest net wat anders dan anders, maar dit werd prima geregeld door Kalenderwinkel. Bedankt voor het contact en het maatwerk.

Snelle en nette afhandeling

Ruime keuze en keurige afhandeling

Snelle verzending en prima communicatie

Makkelijk bestellen en snel geleverd top

Netjes verpakt en makkelijk bestellen

Prima, maar….

De bestelling ging prima en de levering super snel. Maar de verzendkosten vond ik hoog. Wel vind ik positief dat het compact verzonden is, dus niet in een grote doos met lucht die extra ruimte tijdens het vervoer inneemt en dus meer vervuiling veroorzaakt.

Lekker vlot afgehandeld

Uitstekende ervaring gehad

Sehr gute Erfarung!

Die Ware wurde sehr schnell geliefert. Da es Weihnachtsgeschenke sind, wurden sie noch nicht ausgepackt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima maar........

Geen klachten over de bestelling. Die is snel en correct aangekomen. Wel kritiek op elke keer een beoordeling te moeten invullen. Hiermee slaan de meeste bedrijven de plank volledig mis. Het begint namelijk bloed irritant te worden.

Kwaliteit

Alles wat ik besteld had kwam goed aan, verzorgd verpakt. De kalenders en de agenda's waren van goede kwaliteit ,mooie foto's.

Great Service

Thank you for your great service! Next year I will be back! Our family love the calender! All the best!

***

9 weken wachten. Stond er niet bij vermeld.

tevreden

Door de corona was het langer wachten op de kalenders maar de kalenders zijn heel mooi ben er heel blij mee.

snel en heel tevreden

bestellen en krijgen in een dag.

Top gedaan

Goed en snel gegaan

Prima afgehandeld en snelle levering

Zie boven

Landbouwweg 84