Vlottelevering nu alles invoorraadie

Geweldig vind ik de vlotteservice naarontvangst van de kalenders.ik vind het heel vervelend dat de eerste mail die ik gekregen heb van jullie niet is overgekomen van mij,want ik heb direct gereageerd toen ik de eerste mail van jullie had gekregen.ik HOOP dat het nu WEL goed gaat!

goed, voldoende keus, snelle levering

Alles was perfect

Snelle levering en alles was perfect in orde.

Goede informatie. Afspraken worden nagekomen.

Late levering

Mooie kalender ontvangen. Omdat de kalender (2022) al in 2021 (juli) begint heb ik hem deze zomer besteld. Zou half september geleverd worden. Twee maanden na dato de kalender ontvangen, geen tussentijds bericht ontvangen. Een keer telefonisch contact opgenomen, bandje ingesproken en gevraagd om mij terug te bellen. Hierop mail ontvangen met wat uitleg. Later nog een keer gebeld.

Had een elvis presley gift set besteld nou zo netjes dat hij ingepakt was had ik nog niet eerder gezien, top service!!!!

Snelle levering, goed en stevig verpakt. Heb de kalender zonder beschadiging mogen ontvangen. Super blij mee

Brilliant. Extremely efficient.

Item arrived exactly as described, not opened yet as it's not the right time... delivery courier very punctual and professional. Well done and thank you very much indeed for your service. I hope to work with you again. Faithfully Stuart Terrence Burden

Bestelling was snel in huis top .

Leuke kalenders

Mij bevallen de kalenders elk jaar heel goed.

Goed verzorgt

Keurig verpakt en op tijd afgeleverd

Correcte levering

Mooi dat de levering per fietskoerier komt

Mooie kalender

Mooie maand/wandkalender, op linnen. Hij zou van mij ook aangeboden mogen worden op 'normaal' karton. De bezorging ging nét goed. De bezorger heeft het pakket buiten gelegd. Het pakket was doorweekt, kalender was beetje nat. Na droging is het goed gekomen.

Super mooie kalender!!!

Elk jaar bestel ik een mooie kalender van de bruine labrador !!! met pre order besteld en nu ontvangen weer heel blij mee!!! Super mooie foto's !!! Netjes bezorgd door DHL

Persoonlijk en mooi

Persoonlijke benadering via de mail en goed en mooi product

top

ziet er goed uit mooi kerst cado voor mijn schoondochte

Snelle levering en stevig verpakt.

Maandkalender besteld. Prima webshop, veel keuze. Ik zou er weer bestellen.

Excellent and rapid service - thank you.

Currently unable to pay our annual visit Friesland, we are very happy to be able to obtain so easily from you the wonderful Fryslân Kalender. Thank you for providing an English language website - we had been prepared to struggle with a Dutch dictionary - but the result may not have been good!! Happy Christmas !

Hat alles perfekt geklappt- gerne wieder

Vlotte afwikkeling

Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden van de bezorging.

Mooie kalenders

Altijd mooie kalenders en heel veel keuze. Snelle levering

zeer goed

mooie items

Netjes op tijd

De zending is goed ontvangen maar véél te laat. Had het in september besteld, in oktober nodig en is

De zending kwam veel te laat.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde