Veel keus en snelle levering

Geweldige service

Besteld en daarna na enkele weken gekomen omdat het niet op voorraad was maar dat hadden ze medegedeeld

Toppie

Alles vlekkeloos verlopen en in goede staat aangekomen.

cool

Site facile, choix suffisant et exécution de la commande rapide. Tout va bien !

Molto positiva

Rapidi ed efficienti

• Ci consiglieresti? Si

Ze hadden de agenda die ik zocht

Besteld en snel geleverd. Top!

Geweldig, zeker voor herhaling vatbaar om te besttellen

Tot het laatste moment mijn bestelling naar tevredenheid afgehandeld

Très satisfait avec mon calendrier

Tout s'est bien passé de la commande à la livraison.

Niet leverbaar

Agenda en kalender besteld op 2 september. Hoorde maar niets. Gemaild of agenda al opgestuurd kon worden. Kalender daarbij stond steeds niet op voorraad. Omdat ik in november nog niets gehoord had weer gemaild. Kalender was niet meer leverbaar. Was fijn geweest om dit eerder te horen. Wel zeer tevreden over afhandeling en dat ik een andere kalender kon kiezen of geld terug. Geld terug ontvangen. Bij een eerdere bestelling dat jaar daarvoor geen problemen.

Prima service, fijn contact!

Kalender is prachtig en werd op de gevraagde dag bezorgd

Deze heb ik al eerder ingevuld. Sorry

Wil ik best nogmaals doen maar is niet relevant.

Tiptop

Alles bestens geklappt. Schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

helemaal niet over te spreken

ik heb nu al meer als een week op de kalender zitten wachten krijg steeds bericht dat hij verstuurt is en dan op de tijd dat hij bezorgd moet worden gebeurt er niks ik heb nu al twee berichten gehad voor een kalender die niet wordt bezorgd slechte service

Slecht informerend

Kalender besteld in juni, maar pas half november geleverd. Ik moest zelf verschillende e-mails sturen voordat ik informatie krijg, waarom er niet geleverd werd en wanneer het dan wel geleverd zou gaan worden. Ik had graag gehad dat ze zelf ons op voorhand meer informatie gegeven hadden! Tevens na levering geen excuses of korting of wat voor tegemoetkoming dan ook. Gemiste kans denk ik dan.

Mooie producten

Mooie kalender. Netjes bezorgd en op tijd.

Zeer tevreden.

Ruime sortering van kalenders, agenda*s enz. en zeer overzichtelijk. Bestelling werd ook in korte tijd geleverd.

Toppers!

Geweldig aanbod, geweldige service. Kortom, Saskia en haar mensen zijn gewoon toppers

Pracht kalender snel in huis

Overzichtelijke website, snel gevonden wat ik zocht. De gekozen kalender is perfect. Dik papier waar goed op te schrijven is met prachtige afbeeldingen. Ik zal hier vaker terugkomen.

Very positive!

Very gentle, very polite, very attractive offers!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Teveel papier en onhandig .

Ik zou de gespaarde punten , voor mij zichtbaar , in bestelformulier en de daardoor verworven korting laten zien en hoe te gebruiken . Als ik de soms tegenstrijdige vloed informatie zie rond aflevering , dan hoop ik snel een winkel in de buurt te vinden die hetzelfde levert . Niet kunnen versturen van deze enquete als niet op de gewenste manier wordt aangeclickt vind ik grof en in strijd met bedoeling privacy . Eigenlijk wilde ik hierdoor wegklikken , maar andere opmerkingen wilde ik ook verzenden .

Pas reçu !!!

Pas reçu !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima bedrijf, snel geleverd en alles uitstekend verzorgd.

Altijd correct

Vriendelijk snelle levering alles wat ik heb besteid is nu in huis bedankt

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde