Elk jaar weer prima

Ondanks mijn kalender op mijn mobiele telefoon is het nodig. Ik kan door de ruimte op de kalenders precies kwijt wat nodig is. En ik zie het in een oogopslag, hoef niet telkens aan te melden.

Volgend jaar bestel ik opnieuw een kalender bij jullie

Volgend jaar bestel ik opnieuw een kalender bij jullie

Mooie kwaliteits producten

De kalender is gemaakt van mooi kwaliteits papier en het zijn mooie foto's

Zoals altijd perfect

Zeer goed.

Leuke winkel met heel veel kalenders voor ieder wat wils

Prettige communicatie, betrouwbaar en staat er als er problemen zijn om ze op te lossen.

snelle en perfecte levering

goede website met veel keuze

Fast delivery

Everything went as expected, good communication and fast delivery

Excellent, order to delivery

Efficient from website, order, to delivery

groot assortiment

Mooie artikelen tegen redelijke prijzen. Het heeft wel lang geduurd voor ik de artikelen binnen had, maar het was het wachten waard.

Gute Übersicht, nach Bezahlung sehr schnelle Lieferung

Siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke agenda's

De keuze is reuze qua agenda's ze zijn van goede kwaliteit en erg leuk. De agenda's die ik gekocht heb zijn snel geleverd.

Netjes snel en heel

woensdag bestelt, donderdag al bij het ophaalpunt in een passende doos en helemaal heel en nog een pen op de koop toe. Gelukkig niet een gigantische doos zoals bij b.....om. Medewerkster ophaalpunt verbaasde zich hierover ook.

prachtige kalender

Goed verpakt, mooie foto`s. Duurde alleen lang voordat het kwam

Prachtige kalender met foto’s van de National Parks in de U.S.A. waar ik geweest ben. Fijne herinneringen. Alleen moest heeeeel lang op de bestelling wachten, bijna twee maanden.

Een erg goede service

Ik moest langer op myn bestelling wachten, toen ik daarover een mail stuurde kreeg ik direkt antwoord met uitleg ik vond dat zeer goed.

Je fus surpris de la rapidité de l’envoi.

Envoi super rapide. Calendrier impeccable.

Prachtig product, snel geleverd.

Mooie kalender (in ons dorp niet te koop), snel geleverd.

Het viel mij tegen

Normaal haalde ik mijn agend's in kantoor/boekhandel bij mij in de buurt. .Maar die is ermee gestopt. Ik kocht al jarenlang Franciens katten agenda's. Die ik heb ontvangen heeft een harde kaft, is was gewend aan de zachte kaft, die beviel mij beter. Ik ben 83 jaar oud en ben niet meer zo mobiel, dus ik dacht, laat ik het zo maar doen. Voortaan bestel ik maar de deeltaxi en ga naar het centrum, daar zullen wel boekhandels zijn

Alles goed geregeld

super

weer netjes afgeleverd super blij met mijn kalender

top

Sehr zufrieden Vielen Dank

Excellent service

Order was well explained in the website and came fast, well-packed and equal to the description. The product ordered (an agenda) is good quality.

Geen probleem met de berzending

Alles perfect

Goed contact met klantenservice

Bij het betalen met ideaal ging er iets mis en brak de betaling af. Ik kreeg wel een factuur opgestuurd. Via de mail heb ik contact opgenomen met de klantenservice, die meteen een link voor een nieuwe betaling doorgestuurd hebben. Hierna vlot de bestelling ontvangen. Hele fijne klantenservice en een groot aanbod - ik kom zeker weer terug!

Het is goede kwaliteit

Het is naar mijn mening goed ontvangen,ik ben tevreden over

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde