Gewoon goed

Wordt netjes geholpen

Top service !!

Ik had een kalender gereserveerd en deze heb ik snel opgestuurd gekregen zodra die beschikbaar was. Heel blij mee !

Alles bestens gelaufen, sehr schöner Kalender.

Sehr schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima service

goede verpakking. Een prachtige kalender met foto's van watervallen.

Snelle levering en goede service

Een artikel was beschadigd. Na melding en sturen van een foto werd het direct opgepakt en kreeg ik een nieuwe. Dat noem ik nog eens service.

alles prima geregeld

netjes en op tijd

In orde, koop al jaren mijn kalender bij kalenderwinkel.nl omdat ze zoveel keus hebben.

Ervaring is positief.

Positief

Snelle levering, ziet eruit zoals omschreven

Easy and Quick

Calendar came quickly and in great condition after shipping. Would order from again.

Prima kalender!

De geleverde kalender kwam op tijd en was goed verpakt. De kalender zelf is van prima kwaliteit. Uitstekend!

Top producten en levering

Ik ben zeer tevreden met zowel producten als de snelle levering.

Prachtige kalender, goede service

Blij mee

Bezorging later dan beloofd

Bexorging was kTer

Tevreden

Ja ik was heel tevreden.erover

Seriöser Verkäufer, Note 1 und vorbehaltlos zu empfehlen

Top Verkäufer , Top Ware , Top Lieferzeiten , Top Preis , sehr gerne wieder. 5 Sterne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kalender elk jaar weer. Fijn dat je een pre order kan doen. Aangegeven verzendtijd klopt

Goede producten

Snelle levering, mooie collectie. Uitstekend. Een aanrader.

gewoon goed

gewoon goed

Buona!

Sono in attesa che arrivino i calendari. Potete ipotizzare la data? Grazie!

• Ci consiglieresti? Si

Bestelling heel snel ontvangen.

Snel en goed.

Très beau calendrier

Très beau calendrier. Les photos sont superbes. J'ai aussi apprécié le bonus avec les mois restant de 2021 qui permet de le mettre tout de suite

Heel snel antwoord op mijn vragen, alles prima verpakt en snel verzonden. Daarnaast heel veel keuze. Kortom, zeer goede web-winkel!

Correcte aflevering van het bestelde product in een goede verpakking.

Correcte aflevering van het bestelde product in een goede verpakking.

Uitstekende keus!!

Elk jaar weer gaat de teckel kalender naar mijn tante,die elke dag ervan geniet!!! Super goeie service,dank!k

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde