Tevreden!

Ik ben erg tevreden.

De kalender wordt laat geleverd net als vorig jaar. Hier kan de kalenderwinkel neem ik aan niks aan doen. Ik heb de kalender ontvangen dus ruim voor het nieuwe jaar. Er wordt ook aangegeven als reactie op mijn mail dat de kalender nog onderweg is. Een voorstel wordt gedaan om evt een andere kalender te kiezen. Ik vind de So God made a dog kalender zo leuk dat het het wachten waard is.

mooie kalender, maar lange levertijd

In september kalender besteld. Er werd toen nog niets gezegd over een levertijd dus ik verwachtte de kalender binnen enkele dagen in huis te hebben. Het werd uiteindelijk half november. Wel vervelend als het een verjaardagscadeau is..

Ik heb altijd goede ervaring met kalenderwinkel.

Goed en snel geleverd

Mooie en verzorgde kalenders

Snel en goed

Besteld en volgende dag al geleverd. Keurig verpakt in stevige doos.

Buiten de coronavertraging zeer positief

Zeer positief

Zeer snelle en goede bezorging

Mijn bestelling werd dezelfde dag verstuurd en de volgende avond door een fietskoerier geleverd.

Altijd veel keuze in mooie kalenders

Tevreden

Positieve winkelervaring

Duidelijke website, mooie producten, klantvriendelijke en snelle contact

Vriendelijk en snel

Goede verpakking en snel geleverd.

Snelle levering van een mooie kalender

Goed op de hoogte gehouden van levering. Prima voor elkaar.

everything was fine, excellent communication

it was a pleasure to buy my calenders here

perfecte service

perfecte service en een overzichtelijke site

uitstekende behandeling.

korrekte levering

Perfekt

Profesionell die Seite - Top Bestellprozess - Schnelle Lieferung nach Deutschland

Top hoor!!

Duurde wat langer maar dat was ook duidelijk aangegeven. Heel blij met m,n kalender die ik verders nergens kon krijgen.

Geschenkoption unnötig

Wer extra zahlt damit etwas als Geschenk eingepackt wird möchte nicht auf dem Karton Kalender stehen haben, wenn ein Kalender verschenkt wird. Die Überraschung war dahin. Die Beantwortung auf mein Anliegen wurde vom Serviceteam sehr schnell beantwortet und bearbeitet. Der Kalender selbst war von den Bildern in Ordnung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering, goed verpakt met gratis pen

Prima, niets op aan te merken. Hadden weer mijn specifieke kalender in hun aanbood. Fijn.

Goed verpakt en snel bezorgd !

Mooie kalender en kader, goed verpakt en snel geleverd!

In Corona tijd

Lang moeten wachten, normaal in September de zending Maar tocht tevreden ben al zo lang klant heb vertrouwen in jullie vriendelijke groet Annamarie van den Berg

Tutto Perfetto

Venditore preciso e puntuale, ottimi prodotti e tempi di spedizione veloci.

• Ci consiglieresti? Si

Ik had dubbel besteld (en betaald) en werd daar heel attent op geattendeerd.

Prachtige kalenders, keurig verpakt verstuurd.

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk een agenda en kalender besteld. Perfecte service ! Netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde