zeer correct

tijdig geleverd en goed verpakt

geen enkel probleem. uitstekende verwerking

Mooi en praktisch

Prachtige plaatjes en genoeg ruimte elke dag om afspraken te noteren.

Onze ervaring is heel positief. Kalenderwinkel geeft een goede service En post problemen snel en adequaat op. We bestellen vaak bij kalenderwinkel. En blijven dat doen.

snel gelevered

Gewoon goed

Gewoon goed

Geweldig product

Netjes op tijd bezorgd. Goed ingepakt. Was een cadeau. Jongen vond het erg origineel.

Zo leuk!

Was niet op voorraad, maar kwam in de afgesproken week. Ben helemaal blij met de kalender.

Prima Webwinkel

Goede info wat betreft de bestelling. Veel keus.

Uitstekend!

Snelle goede levering. Precies wat ik wou en besteld heb.

Prima aanbod, te bestellen en levering

Ik vind het aanbod bij kalenderwinkel heel ruim. Alles is makkelijk en ook al geruime tijd vooraf te bestellen en de spulletjes die ik besteld heb, worden altijd keurig verpakt bezorgd. Dit jaar was de levering ivm Corona, iets later. Toen ik informeerde naar mijn bestelling, werd mij vlot medegedeeld dat alles wat later was dan normaal door Corona en kon ik, als ik dat wou iets anders kiezen. Ik ben bij mijn bestelling gebleven, maar was wel heel blij met de uitleg, zodat ik me geen zorgen hoefde te maken of er soms iets verkeerd gegaan was met mijn bestelling. Dus ook op dit punt een dikke 10. Ik ben dus een heel tevreden klant, die ook volgend jaar zeker mijn kalenders en agenda zal bestellen bij kalenderwinkel, daar kunnen ze op rekenen.

Goed en betrouwbaarv

Levert spullen netjes af

Zeer positief

We hadden de bestelling van de kalenders vroeg gedaan, maar helaas gooide de vertraging van de boot roet in het eten. Iedere keer kregen we prima informatie en na de binnenkomst direct bericht, gelukt ze komen eraan. De volgende dag was de bezorging. Precies op tijd voor de verjaardag.

Leuke cadeau winkel

Wat een leuke artikelen tegen een mooie prijs. Goede klantenservice en een snelle levering

Super snelle levering!

Snel geleverd, wij zijn zeer tevreden!

Goed geregeld

Nvt

Supersnelle nette levering

Betreffende kalender niet in winkel te koop dus via kalenderwinkel besteld. De goedkoopste, want er zat veel prijsverschil tussen verschillende aanbieders, en keurig volgens afspraak en netjes verpakt geleverd!

Heel goede service

Ik ben al jaren klant. Snelle levering, goede producten en mocht er iets zijn (bv langere levertijd), dan wordt je goed op de hoogte gehouden. En zijn er vragen, worden die snel en vriendelijk beantwoord. Heel goede service dus.

Aanrader

goede service

veel keuzes, goede communicatie en service

Prima site

Ieder jaar ontvang ik een mail dat ik de nieuwe kalender met korting als pre order kan bestellen. Das erg prettig. Goede communicatie met de website bij evt. vragen.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Vlugge levering, goede communicatie, top, zeer tevreden

Kalender mit Siberian Husky Puppies

Kalender preiswert und von guter Qualität. Würde jederzeit wieder bei kalenderwinkel.nl kaufen. 1A!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering.

Snelle levering, leuke kalender.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde