Snel en goede kwaliteit

Heel erg goed

Klant vriendelijk en goede service

Na bestelling zeer correct afgehandeld!

Tevreden!

altijd zeer goed en op tijd

Bedankt

Snel!

Supersnelle levering!

Er waren enkele producten die wat langer duurden, heb er over gemaild en kreeg keurig antwoord over het waarom. Heb inmiddels alle producten binnen, netjes verpakt. In 1 woord prima.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Ruime keuze, duidelijke communicatie over de voorraad cq levering. Bij voorraad een snelle levering.

De bestelling netjes en snel geleverd.

Mooie kalenders en prima op tijd bezorging.

Een tevreden klant.

Duidelijke site met leuke aanbiedingen. Goede en snelle communicatie. Artikelen worden goed verpakt en netjes afgeleverd.

Verzending van pakket was goed in orde.

goede service.

prima verpakt.

Geweldig!

Snelle bezorging en keurig verpakt in een stevige envelop. Blij met de kalenders, tot de volgende keer. Deze site verdient aanbeveling.

Rask levering å varene var helt etter forventning

Rask levering å varene var helt etter forventning

Snel bezorgd, vind alleen bezorg kosten erg hoog.

Makkelijk bestellen

Een grote keuze aan kalenders met een redelijke prijs. De bestelling was snel gemaakt en werd de volgende dag al bezorgd. Ook achteraf betalen ging soepel.

Foremidabel111

Snel, accuraat en doeltreffend!!!

Prima winkel

De site van Kalenderwinkel.nl is overzichtelijk en werkt snel, waardoor het bestelproces makkelijk is. Er stond duidelijk aangegeven wanneer de agenda die ik wilde weer leverbaar was. Na bestelling lag hij de volgende dag in mijn brievenbus, goed verpakt, maar geen onnodige doos eromheen. Ook heel positief: werd bezorgd door een fietskoerier!

Prettig contact, prima service!

De levertijd van mijn bestelling was vertraagd. Hierover werd ik op de hoogte gehouden en uiteindelijk is de bestelling geleverd. Voldoet aan mijn verwachtingen!

alles goed

Fijn gegaan, alleen wel jammer dat je verzendkosten moet betalen.

veel keuze

Veel keuze in mooie kalenders. Snel en goed geleverd

keurig verpakt en op tijd bezorgd en de kalender is geheel naar mijn wens

prima geregeld!

Snelle goede service

De kalender werd op tijd bezorgd. Dit ondanks dat ik vergeten was het ordernummer in te vullen. Er was goede communicatie en de bestelling werd gewoon op tijd geleverd.

Het bestelde product kwam super veilig en netjes bezorgd

Erg duur.

Soortgelijke kalenders kocht ik voorheen in Duitsland voor € 4 per stuk!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde