Mooi product en goede communicatie

Kalenders zijn van goede kwaliteit en zoals op de afbeelding op de website. Communicatie over (latere) levering is uitstekend.

Alles Bestens gelaufen und schnelle Lieferung!

Alles Bestens und schnell geliefert

Goede vriendelijke communicatie

Uitstekend !

Sehr gute Erfahrung gemacht.

Von der problemlosen Bestellung bis zur schnellen Lieferung hat alles super geklappt.

Goede service En Goede kwaliteit

Alles Ok! :-) > 100

The product was perfect! But overall perfect would mean at least that an order > 100 € would be free of shipping costs even to Germany! ;-)

Supersnelle levering

Goed verpakt en zeer vlotte en correcte afhandeling!

Snel en correct

Zeer vlotte levering en goede informatie

Zeer prettig

Snelle levering, goed product

Snelle levering goed product. Prima voor elkaar .

correcte levering van het juiste artikel

Sehr schneller Versand sogar nach Deutschland, nett und freundlich - immer wieder gerne.

Der Kalender kam gut verpackt, sehr schnell bei uns an. Ich wurde immer informiert wo mein Paket gerade ist. Es war sogar ein kleines Präsent mit dabei, das alles kennt man aus Deutschland fast nicht mehr - ich bin sehr positiv überrascht und danke dem Team kalenderwinkel.nl - gerne wieder.

veel keus, snelle levering

Er was genoeg te kiezen en de levering was snel. Dus zeker een leuke site voor een kalender - bij de winkels hangt er tegenwoordig niet meer zoveel

Altijd weer een mooie kalender prachtig foto’s van vogels

Elk jaar weer mooie kalenders.

Elk jaar bestel ik een kalender van mijn favoriete huisdier en omdat je van te voren in het klein kan zien hoe de foto`s zijn, weet ik dat ik niet teleurgesteld word.

Veel keus en snelle levering

Duidelijke site, ruim aanbod. Goede feedback omtrent bestelling, verzending, levering. Prettig

goed verpakt en snelle levering

een goeie ervaring

Prima en snelle service!

Snelle service en alles is netjes verpakt.

Never disappointed

Altijd op tijd geleverd en kalender was precies zoals verwacht.

Zoals verwacht top

Gewoon goed

Snelle levering super

betrouwbaar

Snelle levering betrouwbaar goed verpakt

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde