Super snel geleverd

Prachtige kalender en agenda besteld, volgende dag al in huis.

Meerdere keren via deze website een kalender besteld, en altijd dik tevreden

correcte levering

men moet zijn bestelling tijdig plaatsen maar de leveringen worden correct opgevolgd en verstuurd.

Good service will buy 2023 of you

Good to notify me you had calendar back in stock good service thankyou

Nette snelle bezorging

n.v.t.

n.v.t

Zeker aan te raden

Ondanks een verkeerde levering, een super goede service! Snelle levering en 100% aan te raden!

Prima service!

Levering precies zoals beloofd en duidelijk geïnformeerd!

De kalender is snel geleverd

De kalender had ik binnen 2 dagen thuis, best wel snel. Nog wel een dingetje, die envelop was wel 2 keer zo groot als de kalender zelf. Anders had het ook nog door de brievenbus gekund.

Prima service.

Duidelijke info. De maten kloppen en het ziet er in het echt precies zo uit als op de site. Niets mis mee, ik kan het van harte aanbevelen.

Prima bedrijf, nette afhandeling van zaken

Ik ben al een paar keer heel netjes te woord gestaan door Saskia in een aantal mails en de daarbij behorende vragen die ik over de kalenders had.

snel en efficient

ieder jaar weer mijn flowerchildkalender. zo mooi.

Veel keuze

Grote hoeveelheid verschillende kalenders dus voor elk wat wils. Bestellen gaat eenvoudig en kalender wordt netjes verpakt afgeleverd.

geen aanmerkingen

informatie site duidelijk; bestelling correct afgewerkt.

Prima service en mooie producten.

Uitstekende webwinkel met mooie producten, waar ik al enkele jaren een vaste klant ben om mijn kalenders te kopen.

prima, mooie kalender van uitstekende kwaliteit

aanvankelijk was het een probleem dat de kalender niet in voorraad was. is later helemaal in orde gekomen, dus zie bovenstaande beoordeling

honderd procent tevreden

alles gekregen zoals gewenst

alles volgens afspraak, perfect

zoals het hoort, heel goed

Betrouwbaar en ruime keuzen

geweldig

ruime keuze, betrouwbaar en leuke/mooie foto's

Prettig

Prachtige kalenders, prima afhandeling, maar het duurt soms wat erg lang bij pre-orders. Verder alles even goed.

Ik heb de kalenders netjes gekregen die ik graag wilde.

Magnifiques calendriers!!!

Première visite et certainement pas la dernière, très contente de mes achats, site très sérieux et livraison ultra rapide.Je recommande!!!

Snelle levering. Mooi product

alles prima verlopen, snelle service

snelle service, netjes verpakt.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde