Jammer dat het in het Engels is

Mis de Nederlandse feestdagen,heb niets aan de internationale

super kippen kalender

wij wilden graag een mooie kippenkalender, die hebben we nu. dankzij jullie.

Alles goed

Snelle service en bezorging!

Weer een jaar met een schitterende maandkalender

Zoals al vele jaren weer een mooie kalender besteld.... een Andrews McMeel Marjolein Bastin Kalender 2022. Altijd goede info over de bestelling en levering. Goed verpakt en op afgesproken tijd in mijn brievenbus.

Reibungsloser Bestell- und Lieferablauf

Schnelle kompetente und unkomplizierte Bestellung, Abwicklung und Lieferung.

Goede oplossingen bij overmacht

Het duurde even maar toen kwam alles toch nog goed

Duidelijke website

Super service

Super makkelijk een bestelling te plaatsen, zeer snelle levering en super service

De kalender is ontzettend mooi en ben er blij mee.

Een leuke kalender, en de afhandeling via het postadres ging ook goed. Een aanrader want je hoeft er niet voor thuis te blijven.

alles perfect

alles perfect geregeld

Geweldige winkel

Ruime keuze snelle reactie op mail correcte afhandeling

Mega aanbod en scherp geprijsd

Helemaal goed deze webshop, groot assortiment, snelle reactie op vragen. Vooruit bestellen zodat je zeker weet dat je niet achter het net vist bij speciale kalanders / buitenlandse kalanders. Snelle verzending, en goed verpakt. 5 sterren.

Prima afwikkeling

Een goede en snelle levering van de bestelling!

Mooi zo

Mooi zo

Vandaag besteld volgende dag in huis

Mooie kalender

Snel bezorgd

Snelle levering, mail vooraf. Prima geregeld.

Volop keus, opsturen of afhalen, het kan allemaal!

Een 2-tal prachtige kalenders eenvoudig besteld op de site. Heel fijn ook de mogelijkheid om zelf af te halen. Daar hebben wij gebruik van gemaakt. Prima communicatie en zeker voor herhaling vatbaar!

Tevreden

gewoon goed

goed en snel

gewoon goed

Snel besteld en snel geleverd.

Geen enkel probleem. Alles naar wens.

Toppie

Snel,bezorgt en netjes verpakt.

Doet wat ze belooft

Een aantal puzzels besteld en binnen de tijd dat was afgesproken de bestelling in huis. Klasse!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde