precies wat wij zochten

Mooie kalender en supersnel geleverd

Goede ervaringen mee

service impeccable ,qualité et peu cher;

Vraiment parfait et super rapide au niveau de la livraison,je recommande kalenderwinkel.nl sans hésitation. Merci

mooikalenders

snelle bezorging en goede kwaliteit

Alles van begin tot einde in orde!

Perfect geregeld! En zeer snel binnen!

Leuke kalender alleen mis ik de weeknummers. Daar kom je pas achter als de kalender uitgepakt is.

Zie hierboven.

Goed verzorgd snel verstuurd mooie kalender van de Mechelse herder

Goed bedrijf goed ingepakt snelle bezorging

alles was prima in orde !

prima!

Goedkoop, heel veel keus en snelle verzending.

Meteen antwoord na een email vraag

leuke kalender

Voor het 3e jaar op rij maak ik gebruik van jullie familiakalender. Top product

Goede en snelle service!

Enkel de carrier kan beter... Post NL had mijn pakketje geleverd op een moment dat ik niet thuis was. Echter hadden ze hiervan geen bericht nagelaten over wie het pakketje zou ontvangen hebben. Toen ben ik hopeloos op zoek gegaan zonder resultaat. Heb toen contact opgenomen met kalenderwinkel en zijn voor mij onmiddellijk een onderzoek gestart. Uiteindelijk 5 dagen later stond het pakketje ineens voor mijn deur en was het dan toch terecht gekomen. Ik was wel onder de indruk van de snelle en goede aanpak van kalenderwinkel. Bedankt hiervoor!

mooi

ben liefhebber van vw busjes de t1 t2 t3

Goed product

Zending snel en goed ontvangen.

Zeer tevreden!

Ik koop altijd mijn agenda bij de kalenderwinkel. Veel keuze en snelle verzending!

Ongeschonden levering !

Ik had reeds een beoordeling ingestuurd .

Prima en snelle bezorging

Het pakket is snel en in uitstekende conditie geleverd.

Goede bedrijf

Snelle levering,netjes verpakt en ben heel blij met mijn mooie kalender.Ben tevreden.Dank u wel.

heel erge goede en snelle service

ondanks een bestelfout mijnerzijds, is dit positief opgelost. Ik ga bij deze firma vaker bestellen en ga deze site bij vrienden en bekenden aanbevelen.

Snel en goed geleverd

Goed en snel geleverd mooie kalender.

...

...

erg netjes en goed verzorgd

elke keer vlug verwerkt

Landbouwweg 84