OK

OK

Een persoonlijke touch

Een persoonlijke touch en bijna voelend of een bekend iemand bij je op bezoek komt

uitstekend

ondanks dat ik lang op agenda van Betty Boop moeten wachten heb, geef ik toch 5 sterren

goede levering

Duidelijke berichtgeving over mijn bestelling en de voortgang daarvan.

Gevonden wat ik wenste.

Prima en overzichtelijke website maakt het gemakkelijk om datgene wat je wenst te vinden. Ruim aanbod, duidelijke omschrijvingen van product. Snelle verzending, fijn achteraf betalen en prima klantenservice. De halve minpunt komt door bezorger van DHL, het was een brievenbuspakje en ondanks de aanwijzing elders het pakje neer te leggen toch door de brievenbus gepropt, waardoor noppenenvelop was gescheurd. Gelukkig de producten nog heel alleen gedeukt doosje. Contact gehad via mail met klantenservice, snel een reactie en ook aanbod voor eventuele vergoeding. Nu niet nodig geweest. Toch vind ik dit wel een aandachtspuntje.

Goed en snel

Goed en snel geregeld

goede kwaliteit en prijs, vlotte verzending

mooie kalender, fijne prijs en heel vlot bezorgd!!

helemaal goed

Mooie kalender en mooi ingepakt en snel bezorgd

super

De door mij bestelde kalender werd de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit.

vlotte bestelling, slechte levering Post.NL

Beste, vlotte website , duidelijk, gemakkelijk. prijs ook correct voor de mooiste kalenders. De levering door Post.nl laat echter de wensen over. Mijn pakket met 2 kalenders in werd gewoon bovenop de brievenbus gelegd aan straat, in de regen! Gelukkig was ik thuis en kon het pakket direct binnen nemen. De auto stond op de oprit, maar koerier is te lui geweest om te komen bellen aan de voordeur en afgeven.

Zeer snelle levering en enorm tevreden over de gekochte kalender

notitiekalender besteld, volgende dag geleverd.

Prima ervaring

Goede ervaring, prima op de hoogte gehouden van de verzending.

mooie kalender, ruim op tijd.

Mooie kalender, vooruit besteld, kwam ruim op tijd.

Ik ben een zeeer tevreden klant!

Alles naar wens, voordelig, vlug geleverd , in twee woorden Prima Service

Prima afhandeling

Keurig verpakt en snelle bezorging

Snelle correcte levering

Correcte snelle levering

Gemaakte afspraken worden nagekomen.

Ik heb besteld en alles is keurig op de afgesproken datum geleverd!

Schitterend,kan niet beter!!!!

In een woord uitstekend. Mooi product. Netjes ingepakt. Keurig netjes bezorgd. Prima prijs. Kortom een echte aanrader.

Ich liebe Euch! ❤️

Top-Qualität und schneller Versand - vielen Dank für das Extra - Geschenk!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn favoriete kalender op de deurmat

Anders moeilijk aan te komen en nu snel besteld en in huis. Kost wel iets meer maar je hebt er ook iets voor terug.

Prima ervaring !

We moesten even (8 weken) op de twee kalenders van 2022 wachten, maar ik had ze ook wel héél vroeg besteld. Ze zijn prachting !

Aanrader

Hier kon ik elk type kalender vinden die ik zocht. Een grote keuze kalenders, tevens waren er andere aanverwante artikelen. De prijs vergeleken, de beste prijs was hier. Vriendelijke service. Mijn bestelling was keurig verpakt en snel geleverd. Ik kom hier zeker terug.

Goed bedrijf

Goede en snelle service....blij met de kalenders

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde