Ik ben heel tevreden over het verloop van bestelling en levering.

Zie hier boven.

Precies wat ik zocht.

Mooie kalender van Hopper. Precies wat ik zocht.

TOP !!!

vanaf 2016 schitterende kalanders van KING CHARLES

Vlotte afhandeling

Bij de eerste bestelling kon ik niet direct de kleur aangeven, na een mail kreeg ik daarvoor een parte link

geweldige service!

goede winkel met geweldige service!

Tevreden

ben heel tevreden.Snel geleverd.

Mooie foto's en snelle levering

De kalender bevat mooie scherpe foto's. Overzichtelijke lay-out. Kalender is wel wat groter dan verwacht, maar dan spijkertje wat hoger in de muur.

uitstekend andere dag geleverd

Zeer tevreden.

Goede service.

Toen ik de kalenders wilde bestellen, kreeg ik snel bericht dat ik het zou horen als zij weer binnen waren. Dat ging heel snel. Verzending goed. Degelijk verpakt. Ik ben tevreden.

Perfect!

Calendars arrived on time and very well packaged.

Superschnell, toller Service!

Einfach perfekt von der Lieferzeit über die Verpackung bis hin zur Ware. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling goed en vlug ontvangen

Prima eerste ervaring

Mooie kalender, snel binnen.

Schönes Produkt/ schneller Versand/ sichere Verpackung

Der Kalender wurde rasch geliefert und kam dank perfekter Verpackung in bester Qualität bei mir an.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Buena y ágil

Setvicio bueno y ágil

• ¿Nos recomendarías?

Veel keus

Na een fout in de kalender is direct een nieuwe kalender gestuurd. Prima opgelost! Tevreden klant :-)

Komt belofte na

Zoals beloofd geleverd op het beloofde tijd en dag.

Rapide efficace

Commande prise très rapidement suivi top rapide efficace rien a dire très pro

Hele snelle levering

Leuke aardige webwinkel

Altijd veel keus.

Bezorging een aantal keer verschoven.

Te laat geleverd waardoor ik het niet kon meenemen naar het buitenland. Nu moet het weer opgestuurd worden en dat duurt meestal ongeveer 6 weken. Er wordt mij nu gevraagd om mijn opmerking aan te passen, nu het excuus vind ik ok, maar het blijft overeind dat het naar mij opgestuurd moet worden en dat duurt en kost weer geld.

Snelle en correcte levering.

Side is goed te vinden. Alles wijst zichzelf. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snel bezorgd, keurig verpakt en altijd een leuke pen erbij!

Bezorging is onvoldoende

2 dagen in huis zitten wachten omdat DHL de eerste dag de bestelling afbrak vanwege ????

Mooie kalenders en perfecte levering.

Veel keuze van mopskalenders meer dan je in de handel kan vinden.Daarom elk jaar mijn bestelling bij jullie.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde