Zeer snelle levering met track & trace

Zeer snelle levering met track & trace. Goede informatie met diverse emails

Super snel

Bestelling was onmiddellijk verwerkt en 2 dagen later bij mij thuis in Ierland. Ik bestel de kalender ieder jaar en normaal van een andere winkel, en dan duurt het versturen vaak een of twee weken, dus ik ben zeker om de indruk van kalenderwinkel.nl.

Een hele mooie bearded collie kalender elk jaar weer

Heel goed, ze waren na het geschatte aantal dagen verzonden

De kalenders zijn precies na het aantal geschatte dagen verzonden

Goede directe service

Probleemloos retourneren als het anders blijkt te zijn dan je dacht en opnieuw bestellen

Gefeliciteerd

Zo hoort een internetwinkel te werken. Snel, veilig en goed. Compliment, elbersen Ijsselstein.

Makkelijke goede service, incl. verzending naar het buitenland!

Makkelijke goede service, incl. verzending naar het buitenland

Great item

Great experience

Snelle levering, ruim aanbod

Heel snel de kalenders in huis.

Correct maar niet volgens afspraak

Ik had duidelijk afgesproken dat kalender na 02.10.21 zou worden geleverd ivm onze vakantie. Nu moest ik onze buren er mee lastig vallen. Wat ik van hen begrijp is dat kalender in goede staat is gearriveerd tenminste verpakking is onbeschadigd. Groet Wim Schoordijk.

Ze levering op tijd

Je vindt er alles en ze levering op tijd

Een geweldig aanbod snel geleverd

Jaarlijks kom ik terug

Vlotte levering en goed verpakt

Agenda voor volgend jaar besteld. Werd vlot besteld en was prima verpakt. Ben er blij mee.

Uitstekende afspraak

3maanden geleden bestelt maar toen waren de kalenders voor 2022 er nog niet en nu al ontvangen

Goede voorlichting. Goede en snelle levering.

Bij mijn vraag verkoopt u ook kreeg ik snelle voorlichting. Daarna snelle levering.

Prima service!

Alles is goed verlopen. Bestelling is snel geleverd! Aan te bevelen bedrijf!

Prima geregeld!

Gut verpackt und schnell geliefert

Alles bestens geklappt und einen schönen Labradorkalender erhalten

Goede levering en snel

Ik ben zeer tevreden over kalenderwinkel

Besteld, snel op de bus gedaan, snel ontvangen.

Alles wie erwartet

Ich habe 3 unterschiedliche Kalender bestellt und die Lieferung erfolgte, als alles zusammen war. Sehr gut. Die Kalender sind wie beschrieben. Ich werde bei Bedarf wieder bestellen.

All was in perfect order: ordering, follow-up emails and tracking the package, and delivery.

Uitstekend!

Pre order netjes ontvangen met een fijne pen als cadeautje

Super tevreden.

Ik heb ieder jaar een kattenkalender en ik ben blij met de kalenderwinkel.

Vlot bezorging

Landbouwweg 84