goede service

komt afspraken na

was fantastisch ga zo door

Ga zo door ik kan alleen de kalender niet printen maar dat is niet erg want het jaar is bijna verlopen. Heel veel groetjes en een fijne dag

Alles is netjes en verzorgt.

Vragen worden netjes beantwoord en snel. Alles is verzorgt, keurig ingepakt. Helemaal top.

voorpret cadeautjes

voor mijn moeder haar jaarlijkse kalender uitgezocht en voor mezelf tegen iets leuks aangelopen, cadeautjes voor feestdagen, nu al helemaal blij!!

Economico e bel calendario art nouveau

Molto bene. Rapido ed efficiente.

• Ci consiglieresti? Si

alles perfekt

super schnelle Lieferung. Kalender war sehr gut verpackt. Es war alles perfekt. Vielen Dank!

goede en snelle levering

positief

Helemaal happy !!

Helemaal blij. Belangrijkste reden is dat er voor zaterdag en zondag evenveel plek is om te schrijven dan de andere dagen. Dat is meestal niet het geval. En héél fijn papier om op te schrijven. Daar zit ook verschil in !!

Schnell und gut!

Habe den in Deutschland ausverkauft Kalender hier gefunden und bestellt. Alles ist gut verlaufen. Für die Emails sollte man allerdings dreisprachig sein. Auf deutsch, englisch und niederländisch wurde ich kontaktiert. Das ist ein bisschen verwirrend.

Alles is prima geregeld!!

Zie hierboven.

ervaring is goed

een berichtje by email en alles komt dik voor elkaar

Mooie kalenders voor 2022 ontvangen

De kalenders die ik bestelde werden snel geleverd en ik ontving ze zonder problemen en goed verpakt, dank u!

Goede service en veel keuze

Nadat ik in de zomer alvast een aantal kalenders voor 2022 had uitgezocht, kreeg ik na enige tijd bericht dat de kalenders te bestellen waren. Na bestelling werden de kalenders de volgende dag geleverd (helaas niet met de beloofde fietskoerier, maar met een bezorgbusje).

goed product

het is een goed product en het product zag er uit als op de site

Super.Snelle servoce en een mooie kalender.

Super snelle service en een mooie kalender.

goede en snelle service

goede ervaring, grote keus in het assortiment en een goede, snelle service.

Supersnelle levering en goede prijzen

Supersnelle levering en goede prijzen

Zie onderstaand

Heb enige dagen geleden al een review gemaild, lijkt me voldoende.

Snelle bestelling/snelle levering

Precies wat ik wilde!

besteld, betaald en snel in huis.

gezocht, besteld, betaald en snel in huis.

ook al zat er zo lang tussen bestellen en verschijnen ws het er zo snel als mogelik

zie boven

Geweldige service

Bij de eerste kalender was er een hoekje beschadigd. Dit hebben we gemeld en we kregen meteen een nieuwe opgestuurd.

Fijne kalender

Een fijne kalender om je afspraken op de schrijven

perfecte service

al enkele jaren klant !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prachtige foto's

ik vind de foto's zeer mooi

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde