Veel keus, snelle levering

Veel keus en keurig geregeld !

Snelle levering!

De kalender die ik had besteld werd snel en netjes via de post bezorgd. Blij mee en dankjewel!

Perfekt

Ich liebe niederländische Kalender. Sie sind so schön und liebevoll gestaltet. Einfach super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede site snelle levering

Goede keus keurig verzorgd pakket

Heel goed.

Leuk dat ik Franciens kalender kan krijgen in Denemarken.

Duidelijkheid en prima service.

Krijg een mail wanneer het weer tijd is om kalenders te bestellen. Prima verpakt en netjes geleverd.

uitstekende service

vlotte dialoog , snelle verzending met trackingnummer , zeker veen aanrader

prima bezorging, zeer snel en goed verpakt!

Ik heb een kalender besteld, die er heel mooi uitziet. Prima sneel bestelling en goed verpakt.

Altijd goed

Mooi op tijd altijd

Fijne webshop!

Ik ben weer tevreden over kalenderwinkel.nl. De gewenste producten werden snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

mooie kalender

mooie kalender, helaas het ophang stripje is van slappe karton .ik denk dat gauw kapot gaat ,het was mij niet opgevallen het. anders had ik het niet gekocht!

Groot assortiment

Mooie keuze uit veel kalenders En een snelle bezorging Goed verpakt en een bonus erbij Ik raad het een ieder aan om te kopen

Vlotte behandeling

Snelle en juiste levering

Kies, klik&pay. Easy.

Bestelling is snel geleverd.

Prima service. Product goed verpakt en snel bezorgd.

Prima webshop

Hebben leuke dingen en snelle levering.

makkelijk toegangelijke site, goede service en bezorgd met een fiets koerier !! Top

Mooi snelle levering

Prachtige inspirerende kalender

Levering, volgens toezegging, na mijn vakantie!

Ik maakte een paar weken geleden de afspraak dat mijn bestelling pas na mijn vakantie gekeverd zou worden. Daar heeft men zich prima aan gehiouden!

Leuke producten

Een moeilijke keuze. Maar als nog een mooie kalender kunnen vinden

Vlotte afhandeling

Prettige website

Lekkert en snel geleverd

Lekkert en zouden meer mensen moeten doen

Snelle levering en goed verzorgd

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde