Snel

Mijn bestelling binnen een dag binnen gekregen.

Goede webshop!

Goede webshop, mooie producten en snelle verzending! Top!

Goede kwaliteit kalender voor 2026

Agenda snel geleverd. Keurig verpakt Volgend jaar zeker weer kopen bij kalenderwinkel!

Helemaal prima.

Ruime keuze, ook in Slimline kalenders. Stevig verpakt en mooi op tijd. Goeie communicatie en nog korting ook.

Klantgericht

Op basis van de productomschrijving verwacht je een maand kalender. Helaas, de product omschrijving klopt niet. Gemeld bij de kalenderwinkel en deze wordt aangepast op de site. Prima Mag het product op hun kosten terugsturen. Goed opgelost.

Schitterende kalender

Leuk je keuze te kunnen maken uit heel veel op voorraad.

Snelle bezorging en het product was goed verpakt , dus onbeschadigd gearriveerd.

Ik ben zeer tevreden.

Heel veel keus tegen een acceptabele prijs. Product is ook binnen de toegezegde tijd , keurig verpakt bezorgd.

Vlotte service

Zowel de bestelling als het leveren hiervan gingen vlot en goed.

Niet optimaal

Onduidelijk dat alleen het titelblad anders was bij de grote Anton Pieckkalender.

Topbedrijf

Super bedrijf en altijd goede service.

Top!!!

Prachtige kalenders! Snel geleverd en goed verpakte kalenders! Snel besteld , snel bezorgd , alles goed voor elkaar!

Redelijk

Ik kreeg de verkeerde agenda opgestuurd, bericht gedaan hoe of wat, daarna niets meer gehoord! Uiteindelijk toch contact gehad en betaling teruggestort

Top.

Topkwaliteit. Super service. Snel.

Levering duurde langer dan verwacht en..

Levering duurde langer dan aangegeven was/is en helaas met DHL waardoor de eerst vouw al in de kalender aanwezig was voor hij in gebruik is genomen. Jullie beveel ik wel aan maar hoop volgend jaar via een andere bezorger of in stevigere enveloppen de kalender versturen

TOP!

Sehr schnelle und problemlose Abwicklung und Lieferung. Top Kalender!

ok

Gooien kalendars, vreeselijje af levering van DHL

Prachtige kalenders

Snel geleverd en goed verpakte kalenders van Kandinsky en de Himalaya.

Toppie

Ik ben er alleen positief over

Uitstekend.

Snelle levering en leuk verpakt met bedank sticker en gratis pen.

Hele fijne webshop

Groot assortiment, ook leuke aanbiedingen. Bij leveringen altijd een leuke attentie. Koop hier graag mijn agenda's en kalenders.

Ziet goed uit

Ik gebruik elke dag nu al supper fijn drukt niet door mooi agenda ziet goed uit prijs is goed

Mooie kunstkalenders.

Ieder jaar weer een mooie kalender. Prima adres voor een kalender.

Eenvoudig bestelling en een goede aflevzribf

Voor de 2de keer besteld

Landbouwweg 84