Vriendelijk, pre order handig, snel geleverd..

netjes bezorgd

Netjes e verzorgd ingepakt en werd goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd zou worden

Prima, goed verpakt

Je bestelling snel en netjes in huis

prima!

mooie kalenders, prima verzending en leuk dat er korting is bij het vooruitbestellen

Zeer goed, stevig verpakt

Het was een puzzel, ingepakt want kadoo voor vriendin.

Mooie kalender

Prima levering alles op tijd

Afspraken zijn afspraken

Al jaren bestellen wij onze agenda's bij Kalenderwinkel. Indien de voorraad nog niet aanwezig is, wacht rustig want vanzelf komt het bericht, dat de zendingen onderweg is.

Prima winkel

Ik bestel hier al jaren mijn kalenders, dus dat zegt genoeg.

Topproduct.

Snelle levering van de uitstekende kalender.

Parfait

Très bien. Rapide et calendrier parfait

heel goed

Goed en duidelijk overzicht op de website. Direct werd alles al geregeld en werd er doorgegeven wanneer de bestelling kwam.

Voldoende vooraad en snelle service en mooie website algemeen een goede webshop om te kopen.

Très bien

Je commande un calendrier tous les ans depuis quelques années et tout ce passe bien. Il y a même eu une amélioration cette année puisqu'il n'est plus nécessaire de contacter le vendeur pour prendre en compte la destination vers la France, elle est maintenant présente dès la commande. Toutefois, les frais d’expédition restent assez élevés.

Prima.

Prima dienst met de pre-order bestelling van brede assortiment artikelen. Ik hoop dat mijn bestelling wordt gratis verzonden in de toekomst.

Super Service

Schnelle Lieferung Sehr zufrieden Immer wieder gerne

Overzichtelijke site en snelle levering

Er was genoeg keuze in het genre waarin ik zocht, de bestelling was snel binnen en goed verpakt.

Goede prijs kwaliteit en netjes verpakt. verzendkosten zouden evt lager kunnen.

Hoge kwaliteit.

De jaarkalenders van Wassily Kandinsky zijn van hoge kwaliteit. De jaarkalender was keurig ingepakt om beschadiging te voorkomen.

Goed verpakt en snelle levering

Zie hier boven

Netjes en keurig op tijd ontvangrn !!!

snelle afhandeling

Heel adequate reaktie op vraagstelling van de klant en heel meedenkend en oplossingsgericht Zeker een aanrader om bij Kalenderwinkel .nl iets aan te schaffen!

Prima snelle service en attente melding dat de kalender weer op voorraad was!!!!

Zie boven

Perfect transaction, will buy from again

Perfect experience. Items were shipped quickly and packed carefully to ensure safe travel overseas.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde