Mooie kalender

Dissapointed..

After I placed my order, I had to wait 2 weeks as the meerkats calendar eas not in stock...then the DHL delivery....my parcel was pushed into my mailbox .....so that the calendar, which I had to wait for, was bend... Next time I will buy at a store where I can see the product and carry it safely home.

• Would you recommend us? No

Vlotte bezorging en netjes verpakt

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Bestellen, snelle levering.

Besteld en snel geleverd Zeer tevreden

altijd keurig geregeld

Altijd per mail op de hoogte en prima service

Keurige levering.

Prima levering. Goed op de hoogte gehouden.

Goede service, je krijgt een mailtje wanneer je artikellen weer te leveren zijn

Weer een goede ervaring.

Product netjes en op tijd geleverd.

Niet tevreden

LS. Ik heb in het verleden div. kalenders besteld.Overal zat een klemmetje waar je het blad van de week die om was kon ondersteken. Bij de kalender die ik heb van U ontvangen miste ik dat. Jammer!! Voor de rest ben ik te vreden. M.vr.gr. Jacques.

Zo snel als mogelijk was, is de kalender bezorgd.

Alles super

Mooie kalenders en precies op de aangegeven dag Goed verpakt Alles TOP

Top service! Ik had 2 kalenders in pre order besteld. Een daarvan was voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. Een paar dagen voor haar verjaardag zag ik dat deze al binnen was maar de andere nog niet. Na kort contact en uitleg van het verhaal is er alles aan gedaan om mijn schoonmoeder op haar verjaardag te kunnen verrassen met een prachtige kalender waar ze zo gek op is. Nogmaals heel erg bedankt voor de medewerking hieraan! Ze was er zo blij mee!

Alles naar wens

Ik heb via Kalenderwinkel een kalender 2022 gekocht én die is netjes volgens planning ontvangen. Ben er zeer content mee!

goede bezorging

ben jaren lang goed behandelsen goede servise

Alles in één keer binnen gekregen Het is super makkelijk om te bestellen

zeer goed

zeer goed

Snel en goed verzorgd

xxxxx

Tevreden

Nou ik moest even wachten op mijn Agenda en Kalender maar ik kreeg een mailtje van mevrouw Saskia dat het wat langer kon duren kortom ben erg tevreden over de service van jullie

weethetniet

zeergoed

Alles prima

Altijd goed

Om 16u besteld en volgende dag voor 12u geleverd - hoed af

Helemaal top weer.

Voor het zoveelste jaar op rij : helemaal prima geregeld !

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde