Tevreden

Één kalender van Akita's vind men enkel bij jullie

Enorme keuze

Snel geleverd en goed verpakt.

zeer netjes verwerkt

snel en goed

Bestelling is prima verzorgd.

Ga zo door.

Op naar 2022

Voor mezelf heb ik een panda kalender gekocht, erg leuk en handig. Voor kennissen kocht ik een westie kalender, ook zo leuk. De kalenders waren goed verpakt en ze zijn snel geleverd.

Kalenders zie er prima uit!

Alles zoals beloofd.

Prima service. Korting als je pre- order doet. Levering volgens afspraak. Via e-mail wordt je op de hoogte gehouden van het aflevermoment. En ook niet onbelangrijk, de juiste kalender. Tot de volgende bestelling. Groetjes, Emile.

Weer goed

Pre order besteld , keurig op de hoogte gehouden over de komende levering, goed verpakt en geleverd op aangegeven dag.

snel

snel geleverd

Mooie kalenders met snelle levering

Al 2 jaar op rij heb ik hier een kalender gekocht en bijde keren waren ze prachtig!

Snelle levering dus prima service.

Zie boven

Agenda snel ontvangen. Verpakking was enigszins beschadigd doordat ze de kalender in de brievenbus hebben geduwd. Kalender is okay.

Perfekter Service

Schnell und gut!

Uitstekend!!

Snel, niet duur, zorgvuldig verpakt en bezorgd. Mooie kalender. Heel blij mee!

Goede service en snelle levering

Sehr große Auswahl, schnelle Lieferung, zuverlässig...

Schöne Kalender aus den Niederlanden. Diese sind in Binnendeutschland sonst kaum erhältlich.

Prima allemaal

Prima service en levering

Snelle en correcte levering

Tja, wat moet ik er nog meer van zeggen; de titel zegt het eigenlijk allemaal al. Ga zo door!

Ruime keuze en goede kant service

Zoals elk jaar weer prima voor elkaar

Ieder jaar na de zomer krijg ik een mail dat het weer zover is en de nieuwe kalenders binnen zijn, ik zoek gelijk de mooiste uit met ezels mijn passie, bestel 3 n betaal, een aantal weken later wordt kalender goed verpakt en bezorgd, voor mij een feestmomentje en teken dat de zomer op zijn eind loopt

Zoals ieder jaar topkalenders vlot geleverd!

Zoals ieder jaar topkalenders vlot geleverd!

Goede service, prima levering

Prettig dat ze een mail sturen als de kalender leverbaar is en goed ingepakt, kalender voldoet aan de verwachting

Uitmuntend

Vlotte levering en uitmuntende service

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde