Heel vlug en correct geleverd !!! Fijn!!

Topservice en levering en goede communicatie!

Gewoon goed, maken hun beloftes waar!

best

Klant vriendelijk

Snelle en perfecte levering

Vlotte service en correcte levering

Mooi product en snelle verzending.

Groot assortiment voor prima prijs

Bestel al een aantal jaren kalenders bij de kalenderwinkel. Ben hier zeer tevreden over. Goed en breed assortiment voor een redelijke prijs.

Mooie puzzels

Zeer positief

Als de nieuwe kalenders verschijnen krijg ik altijd een mooie aanbieding (vroeg korting) bij aflevering van mijn bestelling altijd een leuke verrassing.

Prachtige kalenders

Elk jaar bestel ik bij kalenderwinkel.nl een kalender en ook dit jaar ben ik weer zeer tevreden over de afhandeling. Deze keer per pre-order en netjes geleverd op de afgesproken datum. Luxe kwaliteit papier, goed verpakt en zonder beschadigingen geleverd door DHL. Geweldig!

Mooie kalender

Moet anders zoeken naar een kalender met zwarte labrador. Geen echte hond meer, dan maar aan de muur.

wat ik er van verwachten

Goede service en mooi deals

Goede service: pre sale, verpakking en levering

Bestellen en snel service van levering

Betrouwbaar

Snelle levering en goed product

Steeds een vlotte en correcte afhandeling.

reeds meermaals een bestelling geplaatst en altijd naar alle tevredenheid afgewerkt.

Snelle levering, prima ontvangen!!

Goede ervaring met de kalender winkel

Goed snel en klantvriendelijk

Bestellen betalen en hem meteen bij uitkomen krijgen. Heel fijn

De kalender was precies naar wens

goed verzorgd

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer een uitgekozen artikel weer op voorraad is en wordt verzonden. Keurig ingepakt. Top

Ik had niet verwacht om de kalender in augustus al te krijgen.

Duidelijke communicatie over de aflevering als het niet direct leverbaar is. En goed verpakt.

Snelle levering. Duimpje omhoog.

goede ervaring met de kalender. snel bezorgd en ziet er fijn uit

Meedenkend en excellent voor de klant

Correct en behulpzaam

Landbouwweg 84