Snel, vriendelijk en goed verzorgd

Als ik bij jullie bestel, wordt het snel geleverd en is het altijd goed verzorgd en verpakt. Super en top service!

De kalender is erg mooi

Alleen vind ik het een beetje jammer dat een hoekje onderaan de kalender wat beschadigd is. Iets wat je altijd een beetje blijft zien. Ook na ombuigen.

Fijn winkelen en snel en goed verpakt bezorgd

Sinds mijn man is overleden doe ik puzzelen,ik kom helemaal tot rust.

Heel tevreden over de kwaliteit

Perfecte en vlotte levering

Ben blij met mijn verjaardags kalender en de vlotte levering.

uitstekende service

eerste bestelling en zeer goede ervaring

Perfecte levering

Super schnell und alles Top

Die Lieferung war schnell und ohne Probleme. Würde immer wider bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn oude verjaardagskalender was ook een van M.B. Eens men die gehad heeft wil men geen ander meer.

Tres rapide et beau puzzle, mais livraison compliqué

J'ai des relais colis prêt de chez moi, mais le colis a ete déposé à 10 kg. De plus pour joindre colis privé il faut twiiter ou appeler un numero 08.

goede ervaring

mooi addressenboekje snel bezord .ik ben zeer tevreden

Leuke kalender, helaas beschadigd.

De kalender kwam zeer snel binnen. Het is een leuke kalender, maar bij het inpakken of transport is er iets misgegaan waardoor een hoek behoorlijk beschadigd is. Ik ga ervan uit dat dit incidenteel is en beveel het product daarom toch aan.

Helemaal tevreden

De kalender werd snel verzonden, en is helemaal naar verwachting. Ik ben erg tevreden met de service!

Voldoet precies naar mijn verwachting

Leuke verjaardags kalender....de oude heeft 16 jaar zijn dienst gedaan. Ik ben gek op beren.

zeer goed

snelle sevice

Service is goed.

Mooie puzzel eerste niet aangekomen gelijk goed opgelost!

Ik heb een mooie puzzel voor een fijne prijs gekocht. Hij was niet aangekomen. Dus contact opgenomen.. Gelukkig gelijk goed opgelost en alsnog een nieuwe ontvangen

top!!!

mooie sortering en prima produkt

Fantastisch!!

Hele snelle levering! Heel veel keuze, de kalenders zijn erg leuk!

Perfect!!!

Snel , netjes en goed

Goede service!

Door een storing bij PostNL was mijn pakketje weer teruggestuurd vanuit het pakketpunt. Ik werd goed en snel te woord gestaan en er werd snel naar een goede oplossing gewerkt. Bedankt!

Zeer snelle service! Artikelen voldoen aan alle verwachtingen!

Gewoon netjes geleverd zoals het hoort!

Snelle levering en goed produkt. Alleen jammer dat we de inhoud van de kalender van tevoren niet konden inzien.

Snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling.

Voor het eerst een puzzel besteld en service en snelheid was prima!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde