Gewoon top

Goede makkelijke website. Snelle levering

Product precies zoals omschreven

De correspondentie tussen Kalenderwinkel en mij was zeer vriendelijk.

Goed geregeld!

Pakket keurig ontvangen, wel een dag later dan gepland, maar dat had te makenmet een sorteerfout bij DHL. Product voldeed aan de verwachting!

Top! Snel geleverd!

Prijs-kwaliteit in goede verhouding. Snelle levering!

Duidelijk, makkelijk en snel

Bestellt - ganz schnelle Lieferung!

Unbedingt zu empfehlen!

Geweldig mooie puzzel.

Dikke prima

De kalender was er lekker snel en goed te volgen!

Veel keuze en super klantvriendelijk

Helaas had degene die ik de kalender wilde geven reeds een soortgelijk exemplaar. Het retourneren verliep heel klantvriendelijk.

Bon produit livré rapidement

Rien à dire sur la qualité du produit, ainsi que sur le mode de livraison. Seul point noir, le prix de la livraison pour la France.

Ziet er prachtig, goed verzorgd

leuke kalender

snelle bezorging

Ware noch nicht erhalten

Trotz sofortiger Überweisung und Ankündigung die Ware ist abgeschickt bis jetzt nichts erhalten. Mit freundlichen Grüßen J.Neubert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Toppie

Snel geleverd en het is wat het moet zijn …top dus

***

***

Snel en correct

Snel en correct

schnelle Lieferung in die Schweiz

Alles in bester Ordnung. Paket ist unbeschädigt angekommen.

Goede service!

Mijn keus is makkelijk te vinden en de bestelling verloopt ook vlot.

Super bemühte Beratung!!!

Danke für die Hilfe! Super Produkt

zeergoed

vlotte samenwerking met de mails

vrij snelle levering, prima in orde

leuk bordje, zou iets sterker uitgevoerd mogen worden. Ik heb dit bordje al eerder gehad, is dus mijn tweede. Van het vorige bordje verdween de verf helemaal af, heeft ongeveer 5 jaar gehangen, was totaal niet meer te lezen.

Ik stelde een vraag en had dezelfde dag al antwoord. De levering van mijn bestelde product was ook snel. Kortom snelle en ook goede service.

Heel erg goed

Ja, heel erg goed te vinden wat je zoekt en daarna een heel erg goed proces van informeren en afleveren.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde