Mooie prijs keurig op tijd geleverd.

Goede service.

Positief

Super goed

Ik zeer tevreden

Ik had per ongeluk niet het juiste afleveradres opgegeven. Na een mailtje gestuurd te hebben is dit keurig netjes aangepast. De kalender is daarna op het juiste adres afgeleverd.

Doen wat ze beloven. Duidelijke correspondentie .

Levering prima op tijd die genoemd is.

Overzichtelijke site, veel keuze. Status van pakket prima te volgen en op tijd geleverd.

Overzichtelijke site en snelle levering

Quick delivery to the USA

Enjoyed finding puzzles here that aren’t available in the USA. Shipped quickly and arrived in under 3 weeks. Packaging was okay although I would have added some filler in the box but other than that I would definitely order from here again. Love my three puzzles.

Keurig verzorgd!

Tevreden mwt de drie aankopen, die met 50% korting waren.

Prima artikel en goede levering.

Héél blij met de leuke puzzels waar ik veel plezier aan beleef. Ga zeker in de toekomst meer gebruik maken van deze winkel.

Snel geleverd!

Prima service en snelle levering!

Alles op tijd en onbeschadigd geleverd.

Alles top

Keurige service en snelle levering

Producten voldeden aan verwachting! Bezorging twee dagen later. Helemaal goed.

fijn product en vlotte levering

Het artikel voldoet aan mijn verwachting en er was sprake van een vlotte levering.

werd niet geleverd op de aangegeven tijd

Ruime keuze aan kalenders. Maar de aflevering gebeurde niet op de aangegeven dag.

Perfect!!

Supersnelle levering. Bestelling goed verpakt.

snelle service, prima

uitstekend

Snelle levering. Goed contact met de klantenservice van kalenderwinkel na een opmerking van mij over een 'mankement' wat wellicht met het transport te maken had. Snel en vriendelijk afgehandeld.

Alles perfect geleverd

Snelle levering + goed verpakt!

Prima shop Snelle levering Goed verpakt

Mooi en op tijd geleverd

Niet tevreden

Jammer dat het een smal kalender is wij hebben altijd een breder, en dan stop je het in zo`n breed enveloppe dat het beschadigd in de brievenbus komt gelukkig niet de kalender. groeten, martin de Zeeuw

keurige afhandeling

goede ervaring met jullie hoor, erg blij met de kalender!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde