Tolles Produkt - nur etwas verspätet

Hurra, ich habe ihn! Ein Kalender, der mich gern durchs Jahr begleiten darf. Schön verarbeitet, Lieblingsbilder! Jutta

Goed verpakt en snelle levering bedankt

Ondanks corona en een vergissing van de bezorger redelijk verlopen

zie boven

Alles is naar mijn verwachting verlopen

Snelle levering..top gedaan

Geen puzzeltocht maar puzzelplezier

Na bestelling van een grote legpuzzel en legpuzzel mat is de mat door DHL geretourneerd aangezien deze beschadigingen had opgelopen tijdens het transport. Nadat ik de Kalenderwinkel hiervan op de hoogte had gesteld werd onmiddellijk een vervangende, duurdere, mat naar mij verstuurd zonder dat ik hiervoor hoefde bij te betalen. Snelle reactie en heel service gericht.

snel, goed geprijsd en goed verpakt!

mooi produkt en mooie service

Klantvriendelijk

Snelle levering. Goede service. Ik ben dik tevreden.

Onzin! Bestelling komt gewoon niet binnen

ik heb een week geleden een puzzel besteld en komt maar niet binnen. Ik ben t zo zat dat als ie binnen komt mag ie meteen retour

Snel

Vlugger kan niet

Mooi product, keurige levering

Fijn zaken doen

Excellent service highly recommend

First time purchasing jigsaws from the UK. Lots of choice, easy to use site, great communication and delivery. Look foward to using again

Werd snel en correct bezorgd gewoon in de brievenbus.

Correct

Goedkoop en snel

Goedkope kalender en snelle levering

Uistekende service

Beter dan het beste

super

Heb mijn lievelings kalender snel ontvangen. Kreeg ook een pen erbij. Kalenderwinkel.nl is echt een aanrader.

schnelle Lieferung, günstige Topware!!!

Super snel

Supersnelle levering, duidelijke site en leuke prijzen

Prima ervaring met Kalenderwinkel.nl

Spullen waren netjes verpakt en snel in huis. Prima prijzen en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces.

pas reçu le colis

pas de probleme particulier je reviendrai quand j'aurai reçu mon colis

Snelle leverling

Duidelijke site Snelle levering

Mooie puzzel.

Mijn bestelde puzzel snel ontvangen en precies zoals het op de website stond vermeld/aangetoond.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde