Geweldig en snel en duidelijk.

Goede communicatie .

super

klantvriendelijk , netjes verpakt , snelle levering.

Snel en goed

Het bestelde product werd op de afgesproken tijd bezorgd. Tijdens het proces krijg je mailtjes als het ingepakt is en verzonden word. Het product was netjes verpakt en is goed aangekomen. Dus goede informatie, goed product en afgeleverd zoals beloofd.

Heel tevreden. Snelle levering. Goed verpakt.

Product top, bezorging DHL slecht

Heel blij met mijn mooie kalender. Teleurstellend was DHL. 5a6 keer de tijden veranderen en ook een dag later dan afgesproken. Weet dat ze het druk hebben, maar er zijn ook mensen die volledig en onregelmatig moeten werken. Maar ik denk dat ik hem volgend jaar wel weer bij jullie bestel. Groetjes, Margriet Drenth

de bestelling word snel verzorgt en goed. ze hebben verschillende puzzels .Ik vind ze een aanrader. Ik bestel mijn zus in het verpleeghuis en word op de hoogte gehouden als ze verstuurt zijn. SUPER GOED

Heel goed en snel bezorgd

Mooie bordjes voor onze chihuahua’s

Grandioos

Snelle reactie via mail wanneer artilkel weer voorradig is ...goede prijs en supersnelle levering

Goede service!

Nvt

Goed, en super snelle levering

Keurig verpakt en ondanks covid binnen 2 dagen binnen

Geweldig ervaring

Een hele uitdaging om erachter te komen waar het persoon naar kijkt. Mijn man ook al puzzel hij niet vind de complete beeld heel leuk. Hij kan er wel een kwartier kijken van alles was er afgebeeld wordt.

100 % verwerking en levering van het product

100% het artikel en levering ben zeer tevreden

Product voldoet aan verwachtingen.

Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

goede behandeling

prima afgehandeld !

Prima....snel en ik maakte fout met overmaken en ze hadden daar alle begrip voor

Prima.. grote keuze en zeer snelle levering!

perfect goed verzorgd vlug bezorgd

perfeckt goed verzorgd en vlug bezorgd

degelijke kalender

goede en vlotte levering

Top seller. Selling abroad with no issue at all. Quick and easy

Top quality. Very happy. If afraid of any brexit fees added, don't worry. All as promised.

De bestelling ging goed en de levering was vlot niets te klagen.

Geweldig!

Snel, vriendelijk, goede prijs/kwaliteit, een Top bedrijf!

De puzzels werden gebracht per fietskoerier in dit weer met 40cm sneeuw

Snel en correct

Super service

Fijn

De legpuzzels snel geleverd.

Heb al verschillende bestellingen gedaan en altijd goed ontvangen top

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde