goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Toffe puzzel

Leuk om uit te vinden hoe de puzzel uiteindelijk moet worden.

Prima, snelle levering

Erg tevreden met de kalender, mooi materiaal

Vlotte en correcte levering

Mijn agenda werd vlot geleverd, incl. gratis pen.

Zeer positief

Zie hieronder

Snelle levering. Goed verpakt.

geweldig

heel snel geleverd, en de ontvanger is er zoooo blij mee. dank jullie wel.

Nette levering; prima bordjes !

Een aanrader.

snelle levertijd en goedkope puzzels

Het is geweldig zo voordelig Kalenderwinkel de Wasgij puzzel aanbiedt. Bovendien is de bestelling vlot in huis en kunnen er weer veel gezellige uurtjes doorgebracht worden.

superservice en kwaliteitprodukt

nieuwe waakborden besteld, sterke kwaliteit, en heel goeie opvolging ook van het moment van bestellen naar de opvolging tot levering toe. Supertevreden!

Goede en snelle service

Mijn kalenders ontvangen. Was heel goed ingepakt. Prijskwaliteit ook goed, niet te duur. Ben er heel tevreden mee!

Probleem snel opgelost

Ik had een kalender besteld, die door DHL is kwijtgeraakt in het het systeem. DHL wilde dit alleen onderzoeken als de opdrachtgever dat zou aangeven, Kalenderwinkel heeft daarop meteen een nieuwe kalender verstuurd, deze is na twee dagen goed ontvangen.

Ben zeer tevreden alles was super

supper

Lang gezocht en eindelijk gevonden. 2 mooie waakborden met Schotse Terriers. Mooi en sterk. Vlotte bestelling en levering.

Prima bedrijf

Een mooie puzzel en de afwikkeling van bestellen tot afleveren is goed geregeld

Super goed en snel geleverd

Goede service en snelle levering

Makkelijk besteld en vlot geleverd.

De kalender was erg mooi en werd op tijd geleverd

Goede voorraad

Prettig en handig

vertekend beeld

helaas viel de kalender kleiner uit dan ik had verwacht. Het plaatje leek groter. Maar de tekeningen zijn leuk dus toch een 7

Fantastisch product en fijne servies

Heel goed!

Sehr guter Service

Durch ein Missverständnis habe ich zwar meine Sendung nicht bekommen. Aber durch den sehr guten Service hat sich alles geklärt und einer erneuten Bestellung steht nun nichts mehr im Weg.

Mijn pakket kwam eerder aan dan ik gedacht had, vanwege de Corona en haast geen vliegverkeer. Heel fijn.

Makkelijk bestellen, snelle levering. Top gewoon

Snel

Landbouwweg 84