Alles was net op tijd en heel goed verpakt gewoon super

klasse

Klasse van waardering ook voor de leuke bijdrage in de vorm van die. balpen. Maar ook voor de wijze van verzenden de inhoud naar elkaar toe .Ik had wel moeite met openhalen .Maar dit was op timale bescherming Dank uw wel voor de genoome moeite vrg Koos

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

een geweldige service

Heel attent en geweldige toenadering. En een bijzondere snelle en correcte afwerking. Dank hiervoor

Bad experience

i ordered a calender that did not receive. Nobody called and they said they returned the package.

• Would you recommend us? No

Snelle efficiënte website

De website is duidelijk en makkelijk om je bestelling te doen Levering ook erg snel Prima kalender

Duidelijk en snel

Duidelijke site, prima informatie betreffende bestelling en snelle levering.

Weer tevreden

Bestel altijd de kalenders bij u

super vlug geleverd en bij de puzzels veel niet voorradig

ik heb een puzzel besteld en ik was super blij en verrast dat hij de dag erna al in huis was en ik kon beginnen. ik heb er een kleine week over gedaan omdat ik ook niet veel uurtjes per dag tijd had en ik was al aant bedenken welke puzzel ik hierna zou bestellen. jammer vind ik dat er echt veel niet op voorraad zijn.. dat is wel een kleine afknapper.. de aller grootste afknapper was helaas dat ik 1 puzzelstukje miste achteraf... maar over de winkel ben ik verder wel tevreden... al ben ik wel 99,5 % zeker dat ik hier t stukje niet kwijt geraakt ben..

Goed geregeld

Besteld en op tijd geleverd

Prima.

Snelle levering. Blijf zeker bestellen

Cijfertjes wat klein

Een heel grappige kalender, de kat van Simon is sowieso mijn favoriete poes. Maar zou graag op afstand aan de keukenmuur de cijfers in het vetgedrukt gezien.

Vlotte service

Heel klantvriendelijk. Ene dag besteld, de andere dag al bezorgd, ook in de drukke tijd. Niet zon onwijs grote doos, waarin geleverd wordt.

Mooie, duidelijke kleuren

Xxx

Snelle bezorging

Snelle / fantastisch en vriendelijk geholpen .

Super vriendelijk en oplossing bereiheid is uitstekend.Ik zal zeker vaker daar bestellingen plaatsen.super.

De slechtste puzzel ooit die ik heb gekocht!

De afbeelding was niet scherp en de puzzelstukjes pasten zo slecht dat de puzzelstukjes niet aan elkaar bleven zitten, als schoof telkens uit elkaar!

Prima en vlotte verzorging van de bestelling

Ondanks betaling per bankoverschrijving heb ik mijn bestelling binnen enkele dagen in huis. Ik ben heel tevreden over uw web shop!

Prima levering, mooie kalender

Ik heb de kalender Nederland Natuurlandschap besteld. Prachtige foto's, erg blij mee.

veel keus

Prima afhandeling en snelle bezorging.

Werd wel met DHL. Bezorgd maar was een brievenbus stuk dus vond de bezorgkosten wel hoog

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Gewoon super goed

Jullie hebben een grote sortering kalenders en zeer klant vriendelijk.

Uitstekende website, uitstekende informatie, uitstekende bezorging.

Zie boven.

alles prima in orde

Goede keuze en keurig snel bezorgd

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde