Correcte levering !

Ik ben er tevreden mee.

Al de volgende dag de puzzel in huis

prima zaak om je puzzels te bestellen.Puzzel ook goede kwaliteit

Snel, goed verpakt en goede kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en mooie kalender!

Niets aan toe te voegen

Snel verzonden, veel niet direct op voorraad

Duidelijke website. Snelle verzending, goed verpakt. Wat ik jammer vond dat de keuze lastig was, omdat de kalenders die ik het mooist vond, niet op voorraad waren. De keuzemogelijkheid werd daardoor dun. Op zich tevreden met de 3e keus...

Excellent service and fast delivery to Sweden!

Excellent service and fast delivery to Sweden!

Ik ben tevreden over product vind de agenda leuk

Ben ook tevreden over de bezorging,was op tijd.

Leuke producten

Leuke producten

P!nk

Excellent customer service. Love the calendar Thank you Phillipa

Mooie kalender

Snelle levering van een mooie kalender met Tibetaanse terriers.

Tot op heden geen probleem

Mooie kalender. Enkel op jullie site verkrijgbaar.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede service, veel keuze en snelle afhandeling mogelijkheid tot achteraf betalen.

Groot aanbod, snel geleverd

Gewoon goeien handel. Kopen!

No ha sido entregado

Desde el día 31 de diciembre, mi pedido ORD86374 aparece en la página de PostNL "en tránsito". Vivo en Madrid (España) y me parece una vergüenza, además de que mi hija se ha quedado sin regalo de Reyes. Pondré una reclamación. Confié en Vds. y ha sido un error.

• ¿Nos recomendarías? No

Duidelijke site en mooi geleverd.

Goede informatie over leveringsmoment. Scherpe prijzen??

geen

gewoon ontvangen. niets bijzonders

Mooie kalender, snel geleverd

Prima.

Was eerste aankoop.

Goeie service

Snelle reactie op vragen die gesteld zijn per mail. Heel handig, dat het opgehaald kon worden in Zeewolde! Dan kan de kalender ook niet beschadigingen als hij verstuurd zal worden.

Snel

Mooie agenda gescoord!

Prima snelle bezorging

Jammer

Leuke agenda, snel binnen. Helaas was het geen A5 zoals aangegeven stond, maar een A6 agenda. Hier baalde ik best wel van. Nadat ik hem binnen kreeg was de advertentie verwijderd.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde