Tevreden

Vlotte service, mooie artikelen,dus tevreden

ZEER GOED

Ik werd in een korte tijd zeer vlot bediend en mijn pakket toegestuurd

Snelle levering, erg mooi afgewerkt

Prima verlopen niets op aan te merken

Goed product snelle levering

Ben ZEER Tevreden

Vlotte actie en verzending

Doen wat ze beloven

Meer dan genoeg keuze en snel geleverd.

Eenvoudig en snel

Ik heb en kalender gekocht. Het was makkelijk en snel om en leuke kalender te vinden. Het was redelijk snel bezorgd ook tijdens de drukke nieuw jaar periode. Mijn enige minpunt is dat ik wil meer opties per categorie.

perfect

Simply PERFECT

prima verzorgd

levering vlot verlopen en nog een ratis pen op de koop toe

!!!!!

!!!!!! Goed zo

Zeer snel geleverd en netjes verpakt

Goede prijs, producten zoals omschreven en snelle levering, een aanrader.

Snelle levering en goed product

Product is van goede kwaliteit en ondanks de drukke periode voor logistieke diensten (kerstperiode) ook snel geleverd.

Een duidelijke site met goed assortiment - goede opvolging via de site na plaatsen van bestelling !

Meestal neem ik een kalender mee uit de U.K als ik daar op zakenreis ben. Door de lock down is reizen uiteraard niet mogelijk en aangezien de boekwinkels ook dicht waren ben ik on line gaan zoeken en kwam ik vrijwel direct op de kalenderwinkel.nl Blij met mijn aankoop! Kalender hangt te pronken in de keuken - ik kan niet zonder !

geen klachten

prima,

Goede keuzemogelijkheden en prima service

Veel keuze qua onderwerpen en uitvoeringen. Na bestelling goed op de hoogte gehouden over de leveringsdatum en tijd.

Snelle levering goed verpakt mooie puzzels

We zijn begonnen met het puzzelen mooie puzzel goede kwaliteit,mooie stukjes en ziet er goed uit we zijn er blij mee.

Zeer snelle levering na bestelling, goed verpakt!!!

Prima, snelle en aardige hulp bij bezorgingsprobleem. Alles snel opgelost! Veel dank!

Goede en snelle levering

Leuk om een pen erbij kado te doen, agenda is ook top.

Ruim assortiment

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Uitstekend!

Uitstekende afhandeling en communicatie!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde