Zie onder

Kalender prima levering traag

Gewoon goed

Kalender besteld, en binnen een paar dagen binnen

Heel goed.

Netjes ingepakt en keurig bop tijd bezorgd.

Mooie kalenders snelle levering goed verpakt top

Ik ben heel tevreden over de kalenderwinkel. De kalenders die ik besteld heb zijn eerder geleverd dan ik dacht dat is zeker top en ze zien er mooi uit en waren goed verpakt. Zeker ik beveel kalenderwinkel.nl aan voor iedereen die een bijzondere kalender willen

Bestelling plaatsen makkelijk Bezorging vlot

Buena experiencia

La atención al cliente muy buena y rápida. El producto de calidad. No le pongo una puntuación mas alta porque me parecieron caros los gastos de envío.

Prima geregeld

Zie boven

TOP

Zeer positief over kalender en levering

goede feedback. Juiste afspraken en ook nakomen. Goede verzorging.

Snelle levering, maar beter inpakken

Snelle levering, zoals elk jaar. MAAR de verpakking was iets beschadigd, over heel de lengte zat een vouw en daardoor ook in de kalender. Eerdere jaren heb ik dit ook aangegeven, dat de verpakking wat steviger mag zijn, daar er door de posterij nogal hardhandig mee gegooid word..tevens wat méér carton IN de kalenders verpakken. Dus kortom...nóg beter verpakken. M vr gr

Snelle bezorging

snelle bezorging

Klantgericht bepaald het succes

Ik had per abuis een verkeerd bezorgadres vermeld. Na één e-mailtje is er direct een correctie doorgevoerd en is de levering alsnog super snel bezorgd. Kalenderwinkel.nl verdient een grote schare klanten.

Super goed

Heel erg tevreden. Ik had zelf een fout in de bestelling gemaakt en dat is snel opgelost en de bestelling was snel binnen ruim voor de kerst. Dus zeer tevreden, ga zo door.

Heel goed en vlug

Ben zeer tevreden!

Had mijn adres verkeerd ingevuld. Werd correct opgepakt. Ben dan ook zeer tevreden.

Prima Service!

Kalender besteld, volledig op de hoogte gehouden van de bestelling en verzending, en snel geleverd in goede orde!

Leuke mooie foto’s

Super kalender. Mooie foto’s en correcte levering! Goed werk...

zeer slecht bereikbaar

in oktober kalenders besteld en geleverd vlak voorkerst

goede en snelle levering

Snel en goed

Zie boven

Top Service

Perfekter Service am Kunden sehr schnelle Antwort & Hilfe . Vielen Dank sehr vorbildliche.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fast delivery, extensive product range!!!

Fast delivery, extensive product range!!! Ordered on december 30, delivered december 31!!!

Excellent!

I received exactly what I had asked rapidly. Thank you!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde