Snel, professioneel, zeer tevreden.

Agenda besteld bij Kalenderwinkel.nl en kreeg mijn bestelling zeer snel binnen. Erg tevreden over de agenda en de service.

Door de feestdagen en de drukte iets later dan verwacht. Maar oké, had eerder kunnen bestellen.

Omdat in deze lockdown alle winkels vrij plotseling dichtgingen, moest ik cadeautjes op een andere manier kopen. Onze tweede zoon is nog al mal van vliegtuigen, en voor mezelf was ik al bezig om een kalender te bestellen, dus toen ben ik gaan googelen op vliegtuigkalenders. Zo kwam ik bij de kalenderwinkel terecht. Ik kende 'm niet, maar ben goed geslaagd en de kalender kwam netjes verpakt binnen!

Excellent, leuke keuzes

Fijne site. Leuke keuzes

Geen slechte ervaring gehad

Veel keuze en snelle levering

Snel, goedkoop, veel keuze en correcte levering

Super leuke kalender,snelle en nette bezorging.

Tevreden

Tevreden

Prima webshop

Duidelijke communicatie, ook als de levering vertraagd is. Tevreden over de afhandeling van onze bestelling

QUALITÉ DU CALENDRIER +++, LIVRAISON RAPIDE.

QUALITÉ DU CALENDRIER +++, LIVRAISON rapide

Zeeer goede ervaringsuper

Super alles geregeld keurig

Efficient and prompt

The company does what it promises.

Ze reageerde snel

Ondanks DHL reageerde ze sneller op mail

Great service, considering difficult times

I really wanted an Escher 2021 calendar, and being in UK, I’ve received it quickly and am extremely happy with it. Really really impressed by the service.

Heel goed!!

Mooie kalender, snel en correct geleverd

Mooie kalender, snel en correct geleverd

Snel geleverd en goed verpakt

Altijd goed

Heb de Rotterdamkalender al jaren. Gewoon, een fijne kalender.

zeer tevreden

hellemaal naar wens

Goed verpakt

Netjes verpakt, snelle levering!

Ik bestel, betaal en er wordt netjes geleverd. Dat is voor mij meer dan genoeg.

Gewoon goed

Kalender is goed...

Alleen de bezorger heeft het op een verkeerd adres gebracht de bewoners hebben dat gezegd maar de bezorger heeft het toch later toch bij hun in de bus gedaan ... heel slordig gelukkig eerlijke mensen daar .ik moest het op halen in s’gravenzanden maar woon zelfs in monster .....heel slordig van dhl chauffeur...!!!!!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde