Één echte aanrader

Mooi kalender en snelle levering Een tevreden klant

Kalenders van goede kwaliteit en snel geleverd !

Op 29 december heb ik de kalenders besteld en op 2 januari waren ze thuis geleverd. Als verrassing kreeg ik een leuke pen bijgeleverd. De verpakking was goed alleen DHL had een beetje slordig met de pakket omgegaan. De hoeken van de verpakking waren gescheurd maar de kalenders waren gelukkig niet beschadigd.

Bestelling netjes en stevig verpakt. Communicatie via mail verliep uitstekend. Aan te raden!

Snel besteld, mooi aanbod

Levering wat langer ivm feestdagen denk ik. Maar verder gemakkelijk te bestellen, goed verpakt.

Volgens verwachting

Byzondere afwikkeling verzoek

Mijn ervaring heb ik weergegeven in eerdere mail. ( beoordeling kalederwinkel )

zeer positief

Lekker snel geregeld

Genoeg keuze en snel geleverd

Zeer snelle levering

Kon nergens meer een kalender krijgen maar toch nog gelukt en zo snel!

Goede bezorging en op tijd..

Goede bezorging en op tijd

Mooi product, snelle levering, aanrader

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Correcte levering

Heeft wel lang geduurd !

Goed verpakt en snelle levering

Snelle levering. Goede informatie over bezorging. Een mooie kalender. Voldoet ruim aan mijn verwachting.

Netjes en correct geleverd

De kalender snel en op tijd bezorgd

Prachtig assortiment. Verzorgde verzending Snelle bezorging Klantvriendelijk.

Snel en prima service

Ik kreeg keurig en snel een mooie kalender geleverd, prima.

mooie spullen, snelle levering, nette prijs

als boven

Redelijk

De verjaardagskalender die ik besteld had is gekreukt aangekomen, dit kan ook in de post gebeurd zijn, maar dan had hij misschien beter ingepakt moeten worden.

mooie puzzel

Mooie puzzel besteld die ik niet meer kon krijgen

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Na bestelling de volgende dag al in huis. Prachtige kalender

alles verliep perfect

Zelfs in de roerige tijd vlak voor en tijdens de kerst, liep de bestelling en de communicatie heel goed en snel.

uitstekend

uitstekend