Blij dat ik deze site ontdekt heb

In de allerdrukste periode van dit jaar (het liep tegen de kerst) wilde ik nog een agenda voor 2021 kopen. Via een FB vriend (Wouter Kroon) kwam ik op jullie site. Agenda besteld, binnen 3 dagen kreeg ik mijn pakje bezorgd met ook nog een leuke kerstkaart. Echt hélemaal top. Niet alleen om de snelle service, maar ook om het feit dat de mensen van kalenderwinkel.nl nog de tijd gevonden hebben om er een persoonlijke boodschap bij te voegen.

toppie

zeer tevreden,snelle levering

Ik heb het verkeerde artikel gekocht

Uit het plaatje bleek niet heel duidelijk welk type kalender het was

Mijn puzzel was goed verpakt en snel geleverd ondanks de drukte. Je wordt goed op de hoogte gehouden via mailtjes

Supersnel geleverd

De kalender wat ik wilde was in het asortiment. Bovendien het bestellen gaat makkelijk. Ook de levering gaat supersnel en de verzendkosten zijn niet te hoog.

alles bestens geklappt

Bestellung sauber kommuniziert/registriert und sauber eingepackt, zugestellt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aucun problème

Livraison rapide au vue de la situation et de la période, produit bien protéger et qualitatif. Petit point à améliorer selon moi, étant absent au moment de la livraison le livreur à posé le colis devant ma porte une notification via SMS où mail pour m'informer aurait été intéressant

mooie kalenders en snel en goed geleverd

nvt

Mooie kalender, snel in huis. Alles goed geregeld.

Prima service en prachtige kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt en prachtige kwaliteit

Supersnelle service

Goede kwaliteit

Snel verzonden! Top service.

Een vraagje gesteld en direct een antwoord. Verzending was snel en ook snel geleverd ondanks de feestdagen. Doe zo verder!!

Snel en in uitstekende staat afgeleverd.

Zie boven. De levering van het product was snel en correct volgens toezegging, dat in tegenstelling tot een aantal andere on line leveranciers. Foto's zijn zeer fraai en bijzonder scherp. Het leverde ons een erg blije ontvanger van het cadeau op.

Top winkel

Ze hebben een hele ruime keuze en de verzending ging enorm snel. Meteen volgende dag in huis. Bedankt!

ondanks alle drukte toch op tijd geleverd

mooie agenda ben er erg blij mee

Snelle levering, goed produkt

Jaarlijks terugkerende goede ervaring!

te snel besteld niet goed gekeken voor schrijfruimte per dag

Beste mensen, Alleen ik dacht zelf dat er in de week kalender meer schrijf ruimte zou zijn per dag ..... Dat heb ik niet goed gezien ....eigen schuld Had hem al helemaal uitgepakt toen ik er achter kwam ... Hij was voor mijn broer in verpleeghuis dus zo gelaten . Dank jullie wel De bestelling was snel ! Met vriendelijke groeten Tonny Peeters

Super geregeld

bestellen en snel in huis

De bestelling is eenvoudig. De agenda was snel in de bus

goed contact en hulp van Saskia Kroon

prima een minpuntje: de fabriek van de kerstman is erg slecht gesneden

goed bezorgd goed geregeld

snelle af handeling

Snelle bezorging ondanks alle drukte

verjaardagskalender

Het is een leuke kalender en snel bezorgd. Mw. thio

Mooie en toffe kalenders!

Prima de luxe!!!!!!!!!

Veel keuzemogelijkheden

Veel diversiteit, goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle verzending. Dikke prima dus! :)

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde