aanrader

Mijn bestelling is correct en goed aangekomen, ook ben ik telkens op de hoogte gehouden waar het pakje zich bevond, vlotte service .

Disappointed

Rating request received but parcel is not even out for delivery yet, still with PostNL more than week after order was placed. According to the website, shipping to Germany is per DHL not post. Had to place another order with Amazon for similar calender which was received within 24 hours. Do not want this order anymore due to the long delay in shipment. (Parcel shipped to Georg but purchased by myself).

• Would you recommend us? No

goede ervaring

snel afgehandeld en goed verzorgd. keurig bezorgd

Zeer blij, was zeer snel geleverd.

Super heel snel ontvangen .

Vlotte service en een leuke attentie het kaartje bij de bestelling

Netjes bezorgt

Kalenderwinkel is prima.

Kalenderwinkel is prima maar werkt helaas samen met onbetrouwbare bezorgdienst. Post NL is dan wel iets duurder maar levert correct aan huis ipv pakket ergens te dumpen. Gelukkig wederom weer gevonden ergens in ons appartementencomplex waarvan de toegang vaak open staat.

• Would you recommend us? No

Gewoon goed en snel zoals het hoort

Snelle levering, simpele website

makkel8jk te bestellen, goed overzicht, mooie kalenders, groot assortiment

Agenda was mooi, maar niet wat ik wou

Ik zocht een handige gezinsagenda, wat het organize van onze afspraken en dagelijkse leven makkelijk zou maken. I.v.m. niet voldoende beschrijving (en foto’s) bij alle gezinsagenda’s op de website heb ik niet de goede keuze gemaakt. Het was wel een leuke attentie om een balpen erbij te stoppen.

snel geleverd ,ben er heel blij mee

mijn bestelling gedaan ,en binnen een week geleverd top

Fanntastisch produkt, op tijd geleverd met een toffe kerstkaart.

Leuke kerstkaart. Was hartverwarmend

Goed geregeld allemaal!

Snel geleverd, veilig aangekomen

Mooie kalender

snelle en accurate afhandeling van bestelling

In de winkels is niet veel te vinden op wat wij zochten voor een verjaardag kalender. Via de website van kalenderwinkel konden wij heel gericht een leuke kalender vinden. Mede door de daarna snelle afhandeling van deze bestelling zijn wij uiterst tevreden en zullen, als het zich voordoet de kalenderwinkel zeker aanbevelen.

Lekker snel geleverd met een leuke attentie

Mooi product

Mooie agenda online kunnen bestellen!

K

TOP kalender

Prachtige kalender en goede kwaliteit en heel snel geleverd

Nette bezorging

Zelfs op zaterdag werd er nog bezorgd om 17.59 werd het pakje aan de deur afgegeven Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorg tijd, prima!

Ieder jaar heel tevreden

Vlotte levering

Goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Melding dat later zou worden, maar uiteindelijk maar 1 dag later dan normaal. En dat in deze tijd.

Goede service, snelle levering. Netjes afgeleverd.

makkelijk en snel geregeld en bezorgd

Webwinkel om niet te vergeten!

Duidelijke website, snelle afhandeling, goede service, en daarnaast een mooie kalender en een handgeschreven kerstkaart erbij, erg leuk!

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde