Heel goed en snel geholpen

Goede en snelle service

na

Het deed mij goed dat er snelle en begripvolle reactie's kwamen via mail op mijn beoordeling

Fijn dat het nog op tijd afgeleverd werd mijn bestelling en dat ik ook nog een mailtje ter bevestiging heb gekregen...bedankt voor de reactie's. Hele fijne dagen Met vriendelijke groet, Rowena Henssen

Tevreden

Prima, snelle levering

Ondanks covid en drukte bij Postnl snelle levering.

Grote collectie, vlotte bezorging.

Grote uitgebreide collectie. Vlotte bezorging, aardig kerstkaartje erbij. Helaas een deuk in de achterkant van de agenda. Hier is adequaat op gereageerd. Ik krijg een nieuw exemplaar toegestuurd. Goede service!

Super fijne webshop

Snelle levering, mooi ingepakt en een leuk kaartje erbij! Goede ervaring gehad

Snel gevonden, snel besteld en snel geleverd!

Supersnel

Supersnel geleverd en nog leuke gadgets erbij ook!

Snelle levering.

Mooie kalender !

Mooi adresboek en snelle levering!

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede informatie tijdens de gehele procedure.

Gewoon goed

Het zegt volgens mij al genoeg , Gewoon Goed!!!!

Op tijd bezorgd, mooi ingepakt!

Snel en keurig

Snel en keurig geleverd

Snelle service, top kwaliteit

Top spullen en top levering!

Prachtige kalenders, supersnel geleverd! Zeker een aanrader.

Ondanks drukte snel geleverd

Duidelijke site, goed verpakt!

Helemaal tevreden

Levering

De kalender doet aan zijn verwachtingen en de levering ging erg goed. Verrassend dat hij werd gebracht op de fiets

Alles ging prima ; ik ben een tevreden klant!!!

Mooie agenda's ; makkelijk te bestellen, op tijd ingeleverd. Alles ging snel en soepel.

Top service!

Duidelijke site, veel soorten kalenders, snelle levering en de prijs is ook goed

Top winkel

Snelle levering top prijs en toch super spullen

Heel positief

Zie bovenstaand

Voortreffelijk.

Mijn eerste keer, alles goed en snel verlopen.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde