super

Hele fijne communicatie en levering. Top!

perfect

snel, correct, rekening gehouden met vermelding levering!

Prettig en vlot

Prettig en vlot

Prima service met een mooie kerst toets erbovenop.

Netjes geregeld in Nederland besteld en België geleverd.

super

Jullie hebben mij echt uit de brand geholpen met jullie service en chatcontact!

Snelle service , leuke artikelen

Snel,duidelijk en efficient

Goede webshop,Snel en efficient service

Prima service, oplossing gericht!

Duidelijke website, na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden via e-mail.

goed ,netjes en betrouwbaar

snel geleverd en netjes verpakt

Helemaal TOP

Saskia Kroon van de Kalenderwinkel is heel benaderbaar en ik vond het heel prettig dat zij precies aanvoelde wat wij in gedachte hadden als verrassing voor onze collega's. De communicatie verliep heel goed. De verzending in Sinterklaaspapier, alsmede de bijgeleverde gedichten zagen er prima uit. De collega's bedankte "Sinterklaas" voor dit leuke pakketje. Mocht je, je collega's online willen verrassen met een scheurkalender, dan ben je bij de Kalenderwinkel aan het juiste adres. Namens de directie en alle collega's bedankt. Petra Aarts Directiesecretaresse

Prachtig

Mooi formaat ,prachtige kleuren Heeeeel goed verpakt.

Groot assortiment, snelle levering.

Heel snel en prima afgehandeld.

Zeer tevreden over mijn bestelling.

teleurstellend

Op 2 december kalender besteld. Zou vandaag worden bezorgd, helaas. Is nu komende donderdag 10 december. Levertijd/bezorgd tijd is veel te lang.

Duidelijke website, snelle levering en het artikel ziet er precies zo uit als op de site.

Zeer goede service

Dank voor de goede en snelle service

correct geleverd

vlot en snel, dank u wel.

nog steeds niet ontvangen☹️

geen kalender ontvangen!Ik wacht nog af,of het nog bezorgd wordt

Heeeel slecht

Mijn pakketje niet gekregen en niemand weet waar die is! Heel slecht! Geen verkoop dit

Een erg mooi product en supersnelle verzending

Vriendelijke communicatie, heel mooie kalender, zorgvuldig en snel verstuurd.

Leuke online winkel. Veel te koop

Snel ontvangen. Leuk de kerstkaart en de ballpoint

Snelle en goede service

Snel en klantvriendelijk

Kalender heel erg mooi

Het blijkt een lange weg te gaan om de Kalenders te mogen ontvangen, waarschijnlijk door alle drukte

Tot op dit moment heb ik de kalenders nog NIET ontvangen. Volgens de laatste mededeling wordt het vanmiddag 15/12 na 15.00 uur.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde