Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Duidelijk en snel te vinden wat je zoekt

idem. Voordeel: je kan geinformeerd worden als er een nieuwe druk van puzzles is.

OK

Besteld ma 30/11 zou bezorgd worden door DHL wo 2/12. Door Sinterklaas pas ma 7/12 bezorgd. Hier kan kalenderwinkel niets aan doen.

TEVREDEN

mooie kalender zoals op de site aangegeven. Levering ok.

I found my favourite calendar and the shipment was on time and well organized: hope next year I'll find again this calendar.

Nvt

Ik doe nooit mee aan deze dingen

Mooiste kalenders !

Ik ben zeer tevreden over de steeds mooie kalenders in jullie collectie , alleen jammer dat de ratjes kalender er dit jaar niet bij was ... maar ik vond mijn gading bij de eekhoorntjes !!! Ik kreeg bericht dat ik ze ging toegestuurd krijgen maar het duurde nog wel even , toch geen verwijt naar jullie ... coronatijden en zo ... Ik ben toch heel erg tevreden !!! Mijn kalenders gaan alvast veel succes hebben bij iedereen ! Voor jullie ook fijne feestdagen , beperkt liefst en hopelijk is 2021 een beter jaar dan het vorige ! hou jullie allemaal gezond en wel !!! Met vriendelijke groeten , Liesbeth Tuypens

Tutto ok complimenti.

Ordine senza problemi. Poco tempo di attesa per ricevere il materiale ordinato. Mi sono trovato molto bene grazie.

• Ci consiglieresti? Si

Verrassend

Ik had een kalender besteld. Deze kwam wel later dan eerst aangekondigd. Wel leuk om die extraatjes zoals 2 kaartjes met tekening van de kalender en balpen waarvan mijn zoon het zich toegeëigend heeft en waar we niet mogen aankomen. ;-) We wonen wel in België en wat te ver voor hen, maar hun ecologische principe van fietskoerierdienst vind ik ook positief.

Vlotte werkwijze en goede uitvoering.

Product eenvoudig te vinden. Vlotte reactie en goed verzorgde uitvoering van de bestelling.

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering

Perfecte snelle levering

Binnen 36 uur

De bestelling en verzenden ben ik uiters tevreden over

Snelle en goede service!

Snelle en goede service!

Had the calendar I wanted. Great. Arrived so quick

As above

Tof

gewoon goed

geleverd zoals afgesproken

GEWELDIG

Heel klant vriendelijk, gezellige chat, hele snelle reactie op mijn bestelling duidelijk overzicht en heel snel geregeld en klaargemaakt voor verzending tot bezorging door Post.nl heel fijn dat ik gelijk kon drukken op dat berichtje voor wanneer en hoelaat mijn bestelling bezorgd zou worden ja geweldig, graag tot de volgende keer

mooie verpakt en prima levering

Goed en vlot geleverd ondanks drukte voor Sinterklaas

Goed en vlot geleverd ondanks Sinterklaasdrukte.

Precies goed. Keurig verpakt.

Snel geleverd, goed verpakt

Zeer goed en snelle levering.

Leuke producten

a

Snel geleverd en goed verpakt

geweldig

vlugge levering en goed produkt

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde