Heel snelle levering en goed aangekomen.

Uitstekend.

Super goed

Bestellen ging goed en alles goed snel aangekomen ook super werking ook goede bezorgdiensten ook super hele eer om bij Julie te zo goede zorg voor klanten doen vooral in moeilijk tijden ook klaar staan voor ons bedank ervoor

bezorging duurde lang

Viel tegen 3-12-2021 besteld vandaag 9-12-2021 ophalen om 15.00 uur bij servicepunt. tijd tussen aanmelden bij post en aanwezig bij postsorteercentrum erg lang. Wel sinterkaas en corona drukte maar toch lang t.o.v. van andere latere bestelling via DHL

Heel tevreden over de kalenderwinkel.

Goede informatie over de levertijd, zorgvuldig ingepakt, alles naar wens.

Wij vinden het een hele mooie kalender, maar hij is een beetje te smal om de namen er in te zetten.

geweldig

Super,nog nooit geen klachten gehad.

Einzigartiger Kalender

Da ich selbst Bobtails hatte, kaufe ich jedes Jahr diesen Kalender, ich bin noch immer ein Fan dieser Rasse. Dieses Jahr hatte ich in ganz Deutschland Pech. Alle hatten ihn angepriesen, aber keiner konnte ihn mir senden, da es "schwierigkeiten" gab. Dank Kalenderwinkel.nl habe ich ihn nun doch bekommen. Danke dafür! Werde nächstes Jahr bestimmt wieder vorbeischauen!

perfekter Service

perfekter Service

geen

geen ervaring, alleen een agenda bij u gekocht

goed geleverd

op tijd en goed produkt

Zeer snel, netjes, goed verpakt, mooie kalender

Prima service, snelle levering, leuk dat er een pen bij zat en een prachtige kalender. Mooier dan verwacht.

Doet wat beloofd is

Snelle, correcte levering

Doen wat men beloofd heeft!

Een enkele verstoring van het leveringsproces werd professioneel opgelost!

Heel snel geleverd

top!

prettige site, goede levering

Goed product

Prima en snelle service

Prachtige kalender ontvangen, zeer goed verpakt, en ondanks de Sinterklaas drukte was het snel door jullie verzonden. Complimenten!

Zorgvuldig t.o.v. alles

Zeer tevreden!

Bedankt voor de snelle levering Me kalender zat ook netjes verpakt En is net als op de afbeelding

Zeer mooi

Ongelovelijk mooi en heel leesbaar bedankt

super

snelle reactie en levering

Mooi product met iets vertraagde levering

Leuke producten, snel geleverd

Handige website met leuke producten, allemaal snel leverbaar.

Geweldige producten, snel en zorgvuldig verpakt.

Een prachtige kalender van Westies , en een leuke agenda voor 2021.

Geweldige nette en snelle service

zeer tevreden

Landbouwweg 84