Leuke kalender, snel bezorgd

Happy!

Ik kon het product op de afgesproken tijd ophalen.

Ottimo servizio

Sono molto soddisfatta sia della spedizione veloce , sia dell'imballaggio accurato. Grazie di aver accettato la spedizione in Italia.

• Ci consiglieresti? Si

Goed afgewerkt

Het duurde een aantal dagen, maar het kwam goed

Verkeerde artikel gekegen

Snelle levering maar helaas verkeerde artikel gekregen...

Mooie kalender

Snel service en goed ontvangen

Easy and dependable

Good service, everything went smooth, product as described and without any problems

Ruime keus en snelle levering

Product komt overeen met wat beloofd is op site. Top.

goed bevallen

Ruime keuze. Snelle levering.

zijn goed om vaker n bestelling te doen

Leuke shop, Verrassend zoveel keuze. Puzzels goed en snel ontvangen.

Veel

Ik bestel elk jaar een Japanse kalender voor onze dochter. Zij vindt hem nog steeds geweldig

Snelle verzending ,goed verpakt,en leveren wat ze op website tonen.

Wij kregen de kalender heel snel,en was dusdanig verpakt dat het niet beschadigd kon raken.Ook leveren ze exact wat ze op de website tonen.Ga zo door zou ik zeggen!!

Super snelle levering

Genoeg keuze en snelle levering. Super!

snelle levering goed verpakt prima service!

De keuze is reuze, veel soorten leuke kalenders. De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Het artikel is goed verpakt zodat het niet beschadigd. Prima service !

Prima,heel tevreden

Jammer dat er op de kalender geen dagen staan,de plaatjes zijn heel erg mooi masr kan het niet als kalender gebruiken

Prima. Ze doen wat er gevraagd wordt.

Leveren wat er besteld was. Correct ingepakt en bezorgd.

Bestelprocedure (wanneer is het artikel weer op voorraad) heel duidelijk. Na de uiteindelijke bestelling vlotte en correcte levering.

Prima verpakt, snel geleverd

Prima verpakt, snel geleverd

Goed geregeld

duidelijke mededelingen over het verloop van de zending met ook duidelijkheid dat het wat later zou worden en de mogelijkheid om eventueel alsnog een afhaalpunt te kiezen.

Duidelijke fotos op de website , en snelle levering.

Helemaal super

Mooie kalenders en snelle levering

Snelle levering, goede service!

Afgelopen jaren koop ik 4 of 5 kalenders bij kalenderwinkel.nl. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en leuke acties omtrent black friday en kerst! Vriendelijke groeten, Esther

Veel keuze in de webshop en vlotte levering.

Leuk assortiment

Fijne winkelervaring