...

Mooie kalender

Mooie kalender. Binnen 2 dagen binnen. Top!

Prima afhandelen van de order

Ontvangst van de kalender was op het juiste moment.

Gewoon prima

Snelle levering, goeie kwaliteit. Kortom: gewoon goed.

Excellente

Très rapide

uitgebreide keuze

veel om te kiezen, nette site en snelle levering

Na 1 week pakket ontvangen, mogelijk te maken met post.nl dat stroom ppakketjes niet aankan

Ik heb op 25-11 3 producten besteld, deze zouden 27 of 28 november geleverd worden. Ik tref nu in mijn mailbox bericht dat op 1-12 de zending is aangeboden aan Post NL. Verwachtte bezorging is op donderdag 3 december. Ik hoop dat ik het pakje voor 5 december binnen heb, anders kan het direct retour!!

Een goede wijn hoeft geen Krans.

The calendar is high quality and has very nice pictures. Shipping quite slow

The calendar is very nice, high quality paper and very nice pictures. The shipping time was quite long; buy it in advance if you want it by new year's eve!

• Ci consiglieresti? Si

Goede website met ruim assortiment, gunstige prijs en service.

Het is leuk om in de kalenderwinkel rond te snuffelen!

Snelle en uitmuntende service !!!!

Zoals steeds een zeer snelle levering.

snel en betrouwbaar

Snel in huis. Goed geregeld.

Super content

Bestelling heel goed gelukt,bestelling zeer snel aangekomen en heel mooie kalenders zoals op de afbeeldingen staan,ik heb ze voor de tweede keer al besteld,super content over jullie!!!

Het was mijn eerste keer dat ik hier wat bestelde en ik ben zeer tevreden.

Ik was op zoek naar een leuke kalender en die heb ik gevonden. Daarnaast werd mijn kalender op tijd bezorgd (wat je zeker niet van elke online winkel kan zeggen in deze tijd). Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden!

Uitstekende levering snelle service.

Snelle levering van het product goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Mijn bestelling was snel ter plekke ben ik erg tevreden over nu nog after pay die laat nog op zich w

Goed geregeld nu nog de betaling after pay

Leuke kalender, goed black-friday actie

Snelle en zorgvuldige levering van een mooie kalender.

Leuke site

Veel keus en op tijd bezorgd.

Mooie kalenders zoals elk jaar

Goed verpakt en wij zijn altijd weer blij dat de Tibetaanse Terrier weer van de partij is.

snelle levering!

Prima product snel geleverd.

keurig ingepakt snelle bezorging

snelle bezorging keurig ingepakt ik ga er vast wel weer een bestelling doen

De bestelling is prima afgehandeld.

De bestelling is prima afgehandeld.

Om aan te bevelen

Heel snelle levering met zelfs een attentie erbij. Leuke verrassing. Het bestelde artikel netjes verpakt.

Uitstekend!

Prima, snelle en verzorgde levering.

helemaal top

goede service vlugge afhandeling betaalbaar

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde