is nog steeds niet aangekomen en dus nog niet in mijn bezit

is nog steeds niet aangekomen en dus nog niet in mijn bezit

1 woord SUPER

Supermooie kalender en de levering dan ook nog eens heel snel‼️ Zeker een aanrader

lekker snel en gemakkelijk

service hoeft niet beter perfect zo

Mooie kalender

Steeds mooie kalender en snelle levering

Geen klachten!

Alles naar wens

Alles naar wens

Weekkalender

Mooie weekkalender

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ik zocht, vond en nu in huis, top !

Noem het ouderwets maar ik hou nog steeds van mijn papieren agendaatje, koop al jaren steeds dezelfde. Door alle corona toestanden geen gelegenheid gehad om er eentje te kopen en zag er ook niet direct naar uit dat dat nog ging lukken. OK, on-line aankopen dan, bleek gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik vond hem maar niet. Tot ik kalenderwinkel ontdekte, joepie, agenda gevonden !

Redelijk

Op zich goed, maar de kalender bleek dubbelzijdig bedrukt en dat viel me tegen

Doet wat er geschreven stond

Gisteren een kalender besteld, vandaag ontvangen.

Precies volgens afspraak geleverd

Veel keuze en goed verpakt geleverd

Breed assortiment. Mooie strakke kalender kunnen vinden voor een prima prijs. Snel geleverd in een stevige platte doos. Er zat ook een pen bij, dat is aardig, maar voor mij niet nodig.

Fijne online winkel!

Per abuis 2x dezelfde bestelling gedaan, contact hierna was vriendelijk, er werd meteen op gereageerd en was ook snel verholpen. Vlotte verzending en als verrassing nog een pen als cadeautje. Súper!

gewoon geweldig

verder niks aan toe te voegen

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van F1-kalender. Mooie foto's: topniveau.

Goed , zoals altijd

duidelijke site, snelle afwikkeling. Leuke producten.

Mooi calender

Zeer goed ingepakt! Goed kwaliteit!

Zeer goed verpakt!

Snel en goed geleverd.

vond de site van kalender echt heel leuk

Mijn ervaring vond ik vind ik heel goed een snelle levering. en de kalender is net wat ik zocht. dus ik zou hem zeker aanraden. groetjes van Edith.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede kwaliteit producten.

Een goede ervaring met jullie bedrijf!

Het artikel was heel goed verpakt. De info over de bezorging was duidelijk. Het artikel is keurig op de geplande tijdsperiode afgeleverd.

Super goede, nette levering

Puzzels besteld, waren snel binnen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Groot aanbod en snelle levering

Tevreden klant!

Landbouwweg 84