goede service

De kalender is prachtig. Goed verpakt verzonden en dus goed aangekomen. En snel. Goede ervaring.

Ruim aanbod

Snelle afhandeling bestelling / levering

mooie kalenders

ben er blij mee.

Alles okay

Snel verzonden, leuke kalender

TOP SEVICE

HEEL TEVREDEN OVER MIJN BESTELLING.

Gewoon snel geholpen bij een verkeerde bestelling.

Ik heb gebeld, waren ze niet bereikbaar, ingesproken met mijn probleem. Mail terug gehad en snel geregeld. Top

Prima product!

Kalender een beetje later ontvangen dan gemeld maar geen nood het is toch nog geen 1 januari 2021!! De pakjesbrenger mocht echter wel een beetje vriendelijker zijn maar daar hebben jullie natuurlijk geen vat op.

Erg goed !!

De grootste collectie kalenders ooit, prettig geprijsd en Super snel en netjes geleverd !!

Snelle levering en keurige verzending

Gezocht, gevonden, besteld, betaald, bevestiging gekregen en netjes thuis bezorgt! Gewoon prima!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en snel geleverd, top!

Zoals gewenst

Vlotte keuze, betaling en levering! Onze zoon zal heel blij zijn om dit als kadootje te ontvangen.

leuke agenda - snelle levering

x

Prachtige kalender met guitige hondensnuiten.

Ik kende deze kalenders al, verleden jaar heb ik hem van de citroens bij de makro gekocht. Dit jaar zag ik ze niet dus ben opzoek gegaan op de website en vond jullie.

Naar tevredenheid!

Alles is naar tevredenheid verlopen.

eccellente

Buona

• Ci consiglieresti? Si

Leuke producten en super snelle leverling!

Een heel uitgebreid gamma aan producten van goede kwaliteit. Snelle verzending en bezorging. Ben heel blij met mijn producten!

Leuke kalender en zeer snel geleverd!

Eindelijk een leuke nieuwe verjaarskalender gevonden! Is in voorraad en direct geleverd Nou nog een regenachtige zondagmiddag om de oude over te schrijven.....

Ziet er prima uit!

Snelle levering en kalender voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Snelle levering en zorgvuldige communicatie

Levering was snel. Netjes verpakt. Uitgebreide en zorgvuldige communicatie over order en levering.

vlugge en verzorgde bezorging van mooie kalenders

Het was een aangename ervaring.

Snelle levering, goed verpakt

Zie boven

Prachtige kalender

Heel mooie kalender, de bezorging vond ik minder, het duurde best lang en kwam pas héél laat in de avond, per post was 'n stuk sneller geweest!

Vriendelijk, meedenkend en doen wat ze zeggen!

Wij bestelde een grote hoeveelheid scheurkalenders, echter niet voldoende op voorraad. De mevrouw die ons hielp, haar naam is Saskia, heeft de moeite genomen en navraag gedaan bij de drukker of het nog bijbesteld kon worden, wat is gelukt. Ook de afhandeling verliep prima. We zijn hier blij van geworden!!

Het product Is van uitstekende kwaliteit.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde