Overzichtelijke website, snelle levering.

Door de overzichtelijke website kon ik vlot de juiste kalender vinden. De volgende dag vond ik de bestelde kalender in de brievenbus.

Prima! Heldere site, snelle bezorging

Top. Vooral fietskoerier ben ik blij mee!

Veel keus, snelle levering.

m'n eerste bestelling en viel meteen mee

na zoekraken 1epakket werd snel een nw geleverd!!

TRES satisfait

Bonjour , Je ne peux qu'être satisfait , d'autant plus la réactivité et sens commercial de Madame Kroon , ce qui est a souligner ! Merci à elle, merci à vous Je ne manquerai pas de vous recommander. Bien cordialement, Jean-Marc VINCENT

Vlot en vlug

Kan mij nog geen mening vormen over de service. Was bij de levering teleurgesteld omdat ik een andere agenda van Marjolein Bastin verwachtte. Eigenlijk wou ik de one day agenda, maar kreeg een agenda met weekplanning. Het kan zijn dat ik fout besteld heb, kan dit niet meer nagaan. Jammer, koop ieder jaar deze agenda, geniet zo van die mooie tekeningen, zal voor een volgende keer zijn. Ik weet dat ik mijn bestelling kosteloos mag terug sturen, maar daar heb ik geen goede ervaringen mee, dus laat ik het maar zo. Volgende keer beter. Bestelling en betaling is anders heel vlot verlopen en de levering was supersnel!!!

Top prijzen.Snel levering.

Prachtige agenda's en kalenders!

Snelle levering. Prachtige producten. En goede service.

Snelle en juiste levering

Goed!

Uitstekende service

Zoals beloofd 2 dagen na mijn bestelling kreeg ik de mooie kalender De service van Kalenderwinkel.nl Is super

Great

Nice kalender

Grote keuze, professioneel contact, snelle levering.

Ik bestel reeds 3 jaar een kalender bij kalender winkel.nl. Vorig jaar was de kalender licht beschadigd tijdens het transport, er werd mij onmiddellijk een nieuw exemplaar bezorgd. Dit jaar vergat ik de kortingcode in te vullen, geen probleem, de korting werd mij alsnog terug gestort. Een aanrader als je het mij vraagt!

Goed verzorgd.

Het bestellen ging makkelijk. Het uitlopen van de levertijd werd goed verklaard.

Prima snel en goed

Prima actie die puzzel verloting

Ik was deze week de winnaar. Heb uit het ruime assortiment een mooie puzzel gekozen. Kreeg hem snel geleverd!

Mooi op tijd geleverd en heel goed ingepakt

zeer betrouwbaar

De kalender die ik wilde was niet voorradig doch ik werd direkt op de hoogte gebracht toen dat veranderde. Enkele dagen later was hij in huis. Uitstekende service.

heel vlotte bediening ... gisteren besteld, vandaag geleverd

Zo verliep het.

Snelle goede levering

Prima. Snel en handig.

Snelle behandeling. Duidelijk op de hoogte gehouden

Goede en nette service

Nette en snelle service