Snelle levering , goede prijs

Bestelling snel verwerkt en andere dag binnen. Product voldoet zoals op de foto’s en n nette prijs.

De winkel voor een leuke kalender!

Voor 2021 heb ik twee kalenders besteld, die snel thuis werden bezorgd. Ik koop vaker bij kalenderwinkel. nl maar meestal legpuzzels. De kalenders waren mooier dan ik vooraf had gedacht! Dus ook volgend jaar komt er weer een kalender van kalenderwinkel.nl!!

Had de agenda de volgende dag al binnen, kon gelijk aan de slag.

Uitstekend behandeld een prima bedrijf

dit was beslist niet onze laatste bestelling

.....

Geweldig!

Mooie kalenders! Netjes verpakt en geen lange levertijd. Ik zou andere dit zeker aanraden.

Goed product en snelle levering

Gewoon goed

Goed verpakt, snel bezorgd.

So macht Einkaufen Freude.

Sehr freurndlicher Service. Top Ware. Gerne immer wieder. B. S.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering product komt overeen met de afbeelding op de site

Mooie kalender

Snelle levering en kalender is net zoals op de foto's. De kwaliteit mag wat beter, omdat de pagina's gaan buigen wanneer de kalender opgehangen is.

Prima en keurig op tijd ontvangen.

Gut

Schnell und unkompliziert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

X

X

Makkelijk en snel

Makkelijke website, snelle bezorging. Goed verpakt.

Ik bestelde en kreeg het pak op de aangegeven tijd. Dat werkt dus goed bij jullie.

Ook dit jaar weer een super Boston terriër kalander

Zeer goed spreekt voor zich want ook in 2020 heb ik weer prachtige Boston terriër kalenders bij jullie gekocht

zeer goed

zeker aan te bevelen , mooie webshop prima service en verzending

Keurig en snel verzonden

Goed verpakt en snel geleverd

Helemaal happy

Ik ben weer heel tevreden met kalenderwinkel. Ik heb netjes mijn kalenders op tijd ontvangen.

web site kan iets overzichtelijker

Als je niet snel precies weet wat je wilt hebben is de hoeveelheid van het aanbod te groot. een rangschikking onder gewone maaandageda's en dag agenda's zou al helpen. Verdere afhandeling goed

Over het algemeen ok

1 kalender die op de website stond bleek niet leverbaar maar ben wel netjes geinformeerd en heb toen snel mijn geld teruggekregen. Rest van mijn bestelling was prima.

Snel en goed verpakt !

De Engelse voetbalclubs toevoegen aan het assortiment zou een plus zijn alsook een keuze in A3 formaat verjaardagskalenders. Sommige foto’s van kalenders waren niet beschikbaar zodat je via Google ze moet opzoeken. Vraagt extra tijd.

Mijn bestelling is snel verzonden en goed aangekomen.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde