gewoon super

Goed aan de afspraak gehouden! Top!

geweldig

wel lang wachten

Goed product en prima bezig hier

Wel vroeg besteld, korting niet gelukt om in te vullen. Ook niet gekregen. Prima verzorgde zending, goed aangekomen. Krijg nog post op naam terwijl ik al besteld heb. Verder zijn jullie kanjers hoor.

mooie produkten - snelle levering

altijd prachtige kalenders - snelle levering - goede prijs

Een maandje geduld hebben, alles volgens afspraak gegaan. Product goed ontvangen.

Leuke kalenders

Wel 3 frettenkalender kunnen vinden. Heel blij mee. Vlotte levering.

Goede service en mooie website

Goede service en snelle levering . En klantvriendelijk

Prachtige ragdolls

Prachtige foto's

van alles voorzien

Zeer ruime kalenderkeus, dus voor iedereen is er de kalender die bij hem past.

Ben ontzettend goed geholpen

het wachten was de moeite waard

Wegens de corona maatregelen is mijn bestelling wat vertraagd maar uiteindelijk werd alles toch geleverd volgens de normale bestel voorwaarden.

Je krijgt elk jaar weer een mailtje met een vroeg bestel korting. Daarna krijg je netjes bericht dat het naar je verstuurd wordt. Keurig verpakt komt het bij je thuis. Al jaren krijg ik op deze manier mijn kalender.

veel keus

het was even zoeken met zoveel keus, maar ik heb een prachtige kalender gevonden

Geweldige puzzel

heb er even op moeten wachten ivb was toen uitverkocht, maar stond in mail zogauw hij er weer is krijg je via mail bericht ,was ook zo

Keurig verpakt en geleverd conform de afspraak

Prima !

In order, zoals altijd !

Heel prettig

Hele snelle, makkelijke en fijne service.

Geweldig!

Ik bestel al een paar jaar bij kalenderwinkel.nl en ben erg tevreden. De kalenders worden netjes en snel afgeleverd en zijn van goede kwaliteit. Via de mail volgt steeds een update van de status van je bestelling. Geweldig!

uitstekend

uitstekende service.

Kalender

Bali kalender besteld. Heel mooi! Snel verzonden

ik ben zeer tevreden tot nu toe met de kalenderwinkel.nl alles is op tijd en netjes geleverd.

Uitstekende service

Goede, informatieve, begrijpelijke site. Goede informatie over voortgang bestelling. Keuze bij toezending.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, in de voorverkoop gekocht en netjes op tijd geleverd.

Landbouwweg 84

3899 BG Zeewolde